İ3 530 ve GTX 1050 Ti Sistemde Düşük İşlemci Kullanılması

Arkadaş haklı bu sorun darboğaz ile alakalı bir şey değil, işlemcinin de %100 kullanılması gerekirdi. Bilgisayarın temiz mi? Bir ara işlemcim çok pislenmişti termal macunu kurumuştu maksimum %38 görebiliyordu CPU kullanımında.
Evet bir ay önce yeni ekran kartını aldığımda temizlemiştim. Bilgisayardaki tozları, işlemci fanındaki tozları, işlemcinin termal macununu yenilemiştim. Ama 5TL'lik termal macun kullanıyorum. Onla alakalı olabilir mi bilmiyorum. Tekrar bilgisayar masrafına girmek de istemiyorum :(. Her yeri araştırdım. Bu konuyla alakalı cevabı hiçbir yerde bulamadım.

Güç seçeneklerine gelip yüksek performansa alın. Eğer zaten oradaysa Dengeliye alıp bir deneyin. Birde sizdeki değerlerin düşük olması ayarlarınız olabilir. Bütün ayarlarınızı ultraya alıp birde öyle deneyin.

Güç seçeneklerine gelip yüksek performansa alın. Eğer zaten oradaysa Dengeliye alıp bir deneyin. Birde sizdeki değerlerin düşük olması ayarlarınız olabilir. Bütün ayarlarınızı ultraya alıp birde öyle deneyin.
Oyunların hepsi en yüksek grafik ayarlarında. Windows'un 1803 ile gelen Nihai performansta. Deneyeceğim dediğinizi ama bir fark olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı