E Eray Ünal Megapat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 222 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2015 #11 Siyah Martı dedi: Bellekleri geri verebileceğin bir yerden alıp deneyebilirsin dilersen. Genişletmek için tıkla... Öyle biryerde pek fazla yok malesef ancak bilgisayarcılar o işi yaparsa.
Siyah Martı dedi: Bellekleri geri verebileceğin bir yerden alıp deneyebilirsin dilersen. Genişletmek için tıkla... Öyle biryerde pek fazla yok malesef ancak bilgisayarcılar o işi yaparsa.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.957 Çözümler 86 23 Ekim 2015 #12 Netten alımlarda 14 gün cayma hakkı var, bellek de bu uygulamaya dahil olsa gerek, araştır istersen. Konu izlemesini kapatıyorum, kolay gelsin.
Netten alımlarda 14 gün cayma hakkı var, bellek de bu uygulamaya dahil olsa gerek, araştır istersen. Konu izlemesini kapatıyorum, kolay gelsin.
E Eray Ünal Megapat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 222 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #13 Arkadaşlar Corsair Vengeance Pro Series 2x4 GB 1600 Mhz Ram aldım ve uyum sağladı. Bios'unuz güncel olsun ve Bios'tan Memory Remap özelliğini Enabled yapın. Konu kapanabilir.
Arkadaşlar Corsair Vengeance Pro Series 2x4 GB 1600 Mhz Ram aldım ve uyum sağladı. Bios'unuz güncel olsun ve Bios'tan Memory Remap özelliğini Enabled yapın. Konu kapanabilir.