i3 540 Isınma Sorunu

Okanaras1905

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format atmadan önce 5-7% yükleme gibi derecesi 28-26 oluyordu. Şimdi ise resimde görüldüğü gibi 1-2% gibi 30 oluyor ve Google Chrome tarayıcıyı açtığım zaman 40 dereceyi buluyor. İşlemcim i3-540, format atmadan önce Google Chrome açtığım zaman 30-32 derece arasındaydı. Formatı Jofee virüsü bulaştığı için attım.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim temiz abi , fanımın dişleri kopmuştu bende yeni fan aldım taktım , güzelde soğutuyordu format atıktan sonra ısındı , fanda toz da yok .
teşekkür ederim.

Arkadaşım yorumun için teşekkür ederim. Ben termal macunu düzgün bir şekilde sürdüm diyorum ki format atmadan önce bu değerler altaydı şimdi ise 5-10 derece arası yükseldi.

Yok her formattan sonra kurduğum programlar resimde görebilirsiniz ve daha office , steam, adobe premier pro gibi programlar kuracağım .
sss.png

Driver Booster' i silin. Elle kurun bir de Driver'ları. Fan temiz. Formatla alakalı zaten olamaz. Geriye bir tek bu seçenek kalıyor. Belki bu sefer farklı Driver kurmuş olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı