i3-540 sisteme Windows 10 kurulur mu?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, daha önce böyle bir konu açtım ama tam emin olamadım. Windows 8.1 sevmediğim için Windows 10'a geçmek istiyorum. Sistemim şu şekilde:
  • i3 540 3.07 GHz.
  • 4x2 8 GB DDR3.
  • 500 GB HDD.
  • HD 5570

HDD'yi yok sayarsanız bu sisteme kurulur mu? HDD ile kullanmaya alışığım. Sistemi zorlayacak sadece CS:GO oynuyorum. FPS düşüşü yaşanır mı?

Merhaba, daha önce böyle bir konu açtım ama tam emin olamadım. Windows 8.1 sevmediğim için Windows 10'a geçmek istiyorum. Sistemim şu şekilde:
  • i3 540 3.07 GHz.
  • 4x2 8 GB DDR3.
  • 500 GB HDD.
  • HD 5570.

HDD'yi yok sayarsanız bu sisteme kurulur mu? HDD ile kullanmaya alışığım. Sistemi zorlayacak sadece CS:GO oynuyorum. FPS düşüşü yaşanır mı?

Büyük ihtimalle FPS düşüşü yaşanır ama Windows 10'u rahat şekilde kaldırır.

• i3 540 3.07 GHz.
  • 4x2 8 GB DDR3.
  • 500 GB HDD.
  • HD 5570

Bende HDD ile kullanıyorum ama RAM, CPU, HDD kullanan bir çok gereksiz arkaplan uygulaması ve hizmetleri kapattım, boşta en fazla %5 CPU ve 2 GB civarı RAM kullanıyor ve hız konusunda da yeterli performansı sağlıyor. Soruna gelecek olursak belirttiğim gibi kullanılır ama güzel bir ayar çekmen gerekecek kurduktan sonra. Nasıl yaparım diyorsan Youtube da, forumda bir çok yardımcı video ve konu mevcut.

Hocam şu an Core 2 Duo'yla neredeyse eş olan X2 220 işlemciyi kullanıyorum ve 6 GB RAM var Windows 10 Pro Custom OS kullanıyorum rahatça kaldırıyor Windows'u kaldırır ama yine de hızlı olmasını istiyorsan Custom OS'lara yönelebilirsin (bu yöntem güvenli değil)
Custom OS kuracaksan da ünlü olan OS'ları kullan (FoxOS AtlasOS ggOS gibi)

• i3 540 3.07 GHz.
  • 4x2 8 GB DDR3.
  • 500 GB HDD.
  • HD 5570.

Şu anda o işlemci bende de var i3-540 şu anda kullanıyorum rahat kullanırısnız ancak SSD almanızı öneririm cok donma yaşarsınız.

SSD almanı tavsiye ederim. Bozulan bir şey değil. O sisteme para yatırmak istemiyorsan yatırım gibi düşünebilirsin.

Bende HDD ile kullanıyorum ama RAM, CPU, HDD kullanan bir çok gereksiz arkaplan uygulaması ve hizmetleri kapattım, boşta en fazla %5 CPU ve 2 GB civarı RAM kullanıyor ve hız konusunda da yeterli performansı sağlıyor. Soruna gelecek olursak belirttiğim gibi kullanılır ama güzel bir ayar çekmen gerekecek kurduktan sonra. Nasıl yaparım diyorsan Youtube da, forumda bir çok yardımcı video ve konu mevcut.
Saolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı