R7 265 ile GTA V'de darboğaz yapıyor. CS GO'da ise flaş ve smoke atıldığında kısa süreli ama yinede yüksek bir cpu kullanımı söz konusu. Ben i3 550 ile Asus r7 265 kullanıyorum.
Dostum bence msi 750 ti al. Psu da 350-400w yapsan yeterli(+80). Ben amd x4 620 (3.0) ghz ile aldım. 8 gb de ram aldım. Ve en önemlisi de kesin win 10 kullan. Dx12 eski işlemcilerin ve en azından şuan da kullandığım msi 750 ti ın önünü açıyor. Ör: Dying ligth da dx11 de orta yüksek anca kasmadan oynatiyordu. Dx 12 max ayarlar ileri mesafeyi görme yüzde 60 da 50 fps üstü.
Öncelikle hayırlı olsun yeni aldığın PSU.
Recep Baltaş ve Ali Güngör' ün herhangi bir sistem toplama videosundan bulabilirsin. Ve ya zahmet etmeden direk bu linkden bakabilirisin.
Dakika 47 den sonra power montajı
R7 265 ile Bf3'de darboğaz yapmıyor, ayarları high olup 1080p'de oynamama rağmen, bir internet cafede bu CPU'lu bilgisayarı kullanmıştım ve R7 265 vardı içinde, yani GTX 750 Ti ile darboğaz yapmaz, ama GTX 950 biraz şüpheli.
GTX 950 düşünüyorum hocam aşağısına bu psu anlamsız olur.
Ali güngör veya Recep baltaş bana yardımcı olursanız sevinirim. Ona göre çünkü darboğaz yapar,oyun oynamak işkence olursa yeni sistem toplayayım. @Ali Güngör@Recep Baltaş