i3 540 Sistemi Oyun için Upgrade Etme

MassiveAttack

Kilopat
Daha fazla  
H55H-CM model anakartım var. Markasını bilmiyorum. Adı sanı belli değil. Exper marka olduğu için sanırım. Parçalar çok kötü.

i3 540 3.07 ghz
4 gb ram ( 6 gb yapmıştım. Ekrana görüntü gelmeyince ramlerden şüphelendim. Çıkartınca düzeldi.)
Psu 230v (Yenisini sipariş verdim. Evga 600w 80 plus.)
ATI Radeon HD 4300 512 mb ekran kartı var. Evet şaka değil :D

Almak istediğim ekran kartı da: Asus GTX 950.
Sadece biraz indirim yapılmasını bekliyorum.

Sorularım ve sorunlarım:

- Sizce darboğaz yapar mı ve anakarta uyar mı?

- PSU'yu sipariş ettim ama nasıl montaj yapacağım hakkında en ufak fikrim yok.

R7 265 ile GTA V'de darboğaz yapıyor. CS GO'da ise flaş ve smoke atıldığında kısa süreli ama yinede yüksek bir cpu kullanımı söz konusu. Ben i3 550 ile Asus r7 265 kullanıyorum.

Dostum bence msi 750 ti al. Psu da 350-400w yapsan yeterli(+80). Ben amd x4 620 (3.0) ghz ile aldım. 8 gb de ram aldım. Ve en önemlisi de kesin win 10 kullan. Dx12 eski işlemcilerin ve en azından şuan da kullandığım msi 750 ti ın önünü açıyor. Ör: Dying ligth da dx11 de orta yüksek anca kasmadan oynatiyordu. Dx 12 max ayarlar ileri mesafeyi görme yüzde 60 da 50 fps üstü.

Bu arada 18 inc monitör

Öncelikle hayırlı olsun yeni aldığın PSU. :)
Recep Baltaş ve Ali Güngör' ün herhangi bir sistem toplama videosundan bulabilirsin. Ve ya zahmet etmeden direk bu linkden bakabilirisin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 47 den sonra power montajı

R7 265 ile Bf3'de darboğaz yapmıyor, ayarları high olup 1080p'de oynamama rağmen, bir internet cafede bu CPU'lu bilgisayarı kullanmıştım ve R7 265 vardı içinde, yani GTX 750 Ti ile darboğaz yapmaz, ama GTX 950 biraz şüpheli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı