i3 540 Valorant açar mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
i3 540 8 GB RAM Valorant açar mı? Kısa süre sonra işlemci ekran kartı alacağım. Alasıya kadar açar mı Valorant? Cevapları bekliyorum

540 mı yoksa 5400 mü?

i3 540 8 GB RAM Valorant açar mı? Kısa süre sonra işlemci ekran kartı alacağım. Alasıya kadar açar mı Valorant? Cevapları bekliyorum

Yanlış bilmiyorsam Valorant DX11 istiyor direkt olarak oyunu acamıyorsun eğer DX11 istemiyorsa bile oynayamazsın ekran kartsız hatta şöyle söyleyeyim ekran kartı alsan bile o işlemci ile biraz zor oynarsın zannımca bir hayli eski bir işlemci.

Dostum şöyle bir bakındımda 720p low tarzında akıcı olarak oynarsın galiba. Ama bu directX olayları var, indirip kendin test et.

Açsa bile 0 FPS verir boşuna bilgisayarına zarar verme bence.
1. Oyun indirmek zararlı bir durum değil.
2. Açsa bile 0 fps verir diye bir durum yok. İnternette tonla test videosu var. Açın bakın, bakmayacaksanda bilmediğin konularda milleti yanlış yönlendirme.
3. Ekran kartı yok ama işlemcinin kendi grafik birimi var. O nedenle oynayabilir.
4. Eski işlemci evet, ama oynanacak oyunda öyle 2025 çıkışlı grafikli bir oyun değil. Valorant yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…