i3 540 Valorant açar mı?

Dostum şöyle bir bakındımda 720p Low tarzında akıcı olarak oynarsın galiba. Ama bu DirectX olayları var, indirip kendin test et.

1. oyun indirmek zararlı bir durum değil.
2. açsa bile 0 FPS verir diye bir durum yok. İnternette tonla test videosu var. Açın bakın, bakmayacaksanda bilmediğin konularda milleti yanlış yönlendirme.

3. ekran kartı yok ama işlemcinin kendi grafik birimi var. O nedenle oynayabilir.
4. eski işlemci evet, ama oynanacak oyunda öyle 2025 çıkışlı grafikli bir oyun değil. Valorant yani.

Kardesim dislike atmışsın git araştır kendi grafik birimi dediğin fosil Max HD2000'dir o bile değil içindeki biliyorum 2. nesil bile olmayan bir i3 işlemcinin içindeki ekran kartı kaldı ki Valorant DX 11 istiyor o dahili GPU'nun DX11 desteği yok kısaca bilgin yok fikrin var boş yapıyorsun kısaca oynayamaz Valorant harici bir ekran kartı bile alsa işlemci eski olduğu için alacağı yine Max 30 FPS olacak oynayamayacak anladın mı?

@Qony sakin ol dostum, ne bu atar? Oynayamayacağının kanıtı varmı? Yok. Dx11 destekliyorsa oynar dedim zaten. Bal gibide oynar, Valo ekran kartı oyunu değil zaten.

Benim i3 2130 ASUS 420 GT bile açıyor 60 FPS veriyor düşükte.

Senin i3 2130 dediğin işlemci daha iyi GT 420 ekran kartın DX11 destekliyor yani açması normal.

@Qony sakin ol dostum, ne bu atar? Oynayamayacağının kanıtı var mı? Yok. DX11 destekliyorsa oynar dedim zaten. Bal gibi de oynar, Valorant ekran kartı oyunu değil zaten.

Direk açamayacak kardeşim oyunu DX'den dolayı acsa da o işlemci ekran kartsız o oyunu oynatmaz %100.

1. oyun indirmek zararlı bir durum değil.
2. açsa bile 0 FPS verir diye bir durum yok. İnternette tonla test videosu var. Açın bakın, bakmayacaksanda bilmediğin konularda milleti yanlış yönlendirme.

Bilgisayarınıza zarar vermeyin derken 0 FPS alırsanız sinirlenip bilgisayarınıza vurursunuz ondan dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı