Çözüldü i3-540 ve GT 1030 sistemde GTA V FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

AltairRR

Hectopat
Yer
Konohagakure
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle sorunu belirteyim. GTA 5 araba sürerken inanılmaz derecede donuyor, oynanmıyor oyun kasmıyor fakat donuyor. Bazı yerlerde görmüştüm sorun HDD'den dolayı olabilirmiş fakat bunun çözümü ne?
-4 GB RAM.
-i3 540.
-MSI GT 1030.
-PSU 300 Watt.
-SSD yok HDD kullanıyorum.

Çözüm
Arkadaşlar öncelikle sorunu belirteyim. GTA 5 araba sürerken inanılmaz derecede donuyor, oynanmıyor oyun kasmıyor fakat donuyor. Bazı yerlerde görmüştüm sorun HDD'den dolayı olabilirmiş fakat bunun çözümü ne?
-4 GB RAM.
-i3 540.
-MSI GT 1030.
-PSU 300 Watt.
-SSD yok HDD kullanıyorum.

İşlemcin ekran kartını besleyemiyor, ve bizde buna darboğaz diyorum, o işlemci GT 1030'u besleyemez.
İşlemciniz i3 1.nesil 2010 model bir işlemci ayrıca GT 1030 o işlemciyle beraber bayağı darboğaz yapacaktır.
Ek olarak ise oyun performansını etkileyen diğer etkense 4 GB RAM gerek Windows 10 için gerek GTA V için yetersizdir.
Size önerim işlemcinizi i5 750 gibi işlemcilere yükseltmeniz.
Zaten 1.nesilden daha yüksek bir işlemci takamazsınız çünkü anakart'ınız 1156 pin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı