- 4 GB RAM
- Intel Core i3 540 işlemci
- GT 430 Ekran kartı
- 220W Power
- Windows 10
- Link : Firefox Send
Çok eski ve düşük bir sistem değil mi?Oynadığım oyun sadece Zula. Oyunda aniden FPS düşüyordu. Ben de MSI Afterburner ile tüm sıcaklık, işlemci hızı vb. her şeyi kayıt altına aldım. Lütfen bana yardımcı olun, uzun zamandır bununla uğraşıyorum.
- 4 GB RAM
- Intel Core i3 540 işlemci
- GT 430 Ekran kartı
- 220W Power
- Windows 10
- Link : Firefox Send
Hocam masaüstü kullanıyorum asıl sorun ekran kartının frekans düşürmesi. O yüzden drop yiyorum.Öncelikle merhabalar. Sistemim sizden daha düşük kısaca özet vermek gerekirse i3 2.nesil 2.20 Ghz nvdia 410m 1 gb ekran kartı ve 4 gb ram. Aynı sorunları yaşadım. Sayısız konu açtımekran kartı ram işlemci sıcaklık testi yaptım. Sonuçlarda herhangi bir aksi yönde durum yoktu. HDD de sıkıntı olabileceği üzerine yöneldim. HDD tune proğramı ile tarama yaptım görünüşte temiz gibi gözüksede bir kaç noktada badsector ve okuma yazma hızının baya baya düşük olduğunu gördüm. Sizinde büyük ihtimal laptop ise hdd niz 5400RPM dir. Gittim Samsung 250GB 860 EVO serisi SSD aldım. Şuan Zulayı orta ayarlarda akıcı ve sıfır kasma ile oynuyorum. Ona keza Lol ve pubg mobileyide sorunsuz oynuyorum. Herşeyin çözümü ssd imiş
Size tavsiyem 1 adet ssd almanız durumunuz el veriyorsa. 274 TL idi en son. Sorun hdd kaynaklı olsun olmasın SSD mutlaka şart
Dediğim gibi bir testlerinizi yapın sorun yoksa hdd testide yapın duruma göre ssd işinizi çözecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.