i3 540 ve GTX 750 Ti darboğaz yapar mı?

Makaleler
1
Yer
localhost
Merhaba. Benim işlemcim i3 540 acaba GTX 750 Ti darboğaz yapar mı? Eğer yapmazsa almayı düşünüyorum şu an GT 630 kullanıyorum, idare eden bir ekran kartı ama çok kötü onun yerine başka bir ekran kartı da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla bir darboğaz yapmaz %5 gibi oranda darboğaz yapabilir.
Hiçbir sıkıntısı yoktur.
Ekran kartı olarak GTX 1650 Super öneririm.
Fakat işlemciniz biraz sıkıntı değişmenizi öneririm.
Yok birakin o ekran kartlarini'da RTX 3090 alsin(!)

Hocam yanlis bilgi vermeyin.

Bende 530 olanı vardı ekran kartını bilmem ama BCLK yoluyla birazcık O.C oluyordu ben 2.93'lük 530'u 3.6GHz yapmıştım ama dikkatli olman gerekiyor BCLK ile RAM frekansı anakart frekansları da arttığı için sorun oluşabiliyor stabileteyi tutturman gerekiyor.

Hmm en iyisi yeni PC toplamak sanırım bu PC'ye GT 730 takıp bir de RAM alıp kardeşime vermeliyim. He bu arada bir de işlemciye overclock yaptım 4.00 oldu sabit 60 derecede sizce overclock düşürmeli miyim? Ben 60 dereceye geldiğinde kendini biraz kısıyor diye biliyorum öyle mi?
İşlemciyi değiştirin.

:D aga ben işlemciyi değiştiriceğimi demedim ki eğer yaparsa başka önerin dedim :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı