i3 540 ve R7 370 Darboğaz ?

Çok saol yardım ettiğin için 2-3 güne alıcam dediklerini tekrar ulaşırım sana.Bu arada ram 4 gb yeterlimi sence yoksa 6 gb yapmam gerekirmi işlemci ve anakart aldıktan sonra ?

Bu sistem ile kasma Fps sorunları yaşaman normal. Biraz fazla yazşıyorsun.

Bu sistemi Upgrade etmeni tavsiye etmem.

Bu arada Ramların hakkında bilgi verir misin?

Ramm'lerim 4 gb Upgrade ettim sayılır saten İşlemci fanı soğutucu aldım.Yeni aldığım ekran kartı eski kasama sığmadı yeni kasayla psu aldım 600 waat bir tek anakart ve işlemcim kaldı .

Ramlarının Marka ve Modelini belirtirsen İşlemci ve Anakart önerisi yapabilirim.
Ayrıca PSU Marka model.

Ve bütçeni belirtirsen ona göre öneri yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 150 200 tl arası ELIXIR 4GB DDR3 1333 Mhz miş yeni ögrendim bende .

Gerekirse Ramm alırım uymaz ise .

Ardaşımızın işlemcisi 1156 neye göre bunu öneriyorsunuz?

Hayır sadece anakart 170 200 tl arası gayet iyi anakartlar var alıcagım işlemciye göre.

Foxconn H55MXV-LE Socket 1156 Intel H55 DDR3 Anakart Fiyatı Bu anakart uyumlu işlemcinle ama bu markayı önermem ben başkada ürün bulamadım. O işlemci ile performans almazsın bu kesin birşey.

Yeni İşlemci ve uyumlu anakart al daha iyi. O zamana kadarda böyle idare et derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saten diyorum ki yukarda işlemci alıcam karar verdim 4460 i5 işlemci anakart'a karar veremedim. Varsa yardım etsin diye dedim 150 200 tl işlemci hariç olan para .Oyüzden arkadaş o anakartı tavsiye etti.

Sen olayı baya yanlış anladın galiba.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı