i3 540'dan Xeon X3450 geçmek

mucahitkocak

Hectopat
Yer
Çankırı, Merkez
Daha fazla  
Arkadaşlar İşlemcimi değiştirmeye karat verdim, i3 540 3.79GHz (OC) Var,
Ben Xeon X3450 işlemcisine geçmek istiyorum, performans, FPS farkını hissedebilir miyim? (Ona da bir miktar OC yaparım)

X3450 nasıldır? İşlemciyi 200TL'ye alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla fazla. Performans farkını hissetmeniz için monitör çözünürlüğünüzü ve yapacağınız işi de söyleseniz iyi olur. Mesela internette alt modeli olan X3440 ile RTX 3070 kullananlar var sorunsuz olarak. Fakat bunu yaparken X3440'e OC atıyorlar ekran çözünürlüğü de 2K veya 4K oluyor. Bu işlemler yükü ekran kartına bindiriyor. Fakat işlemci de bana mısın demiyor oynatıyor 60-80 FPS.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

720p kullanacaksanız ekran kartınızı 1060 üstüne çıkaramazsınız. Darboğaz yapar.

Arkadaşlar işlemcimi değiştirmeye karat verdim, i3 540 3.79GHz (OC) var,
Ben Xeon X3450 işlemcisine geçmek istiyorum, performans, FPS farkını hissedebilir miyim? (ona da bir miktar OC yaparım)

X3450 nasıldır? İşlemciyi 200TL'ye alacağım.

X3450'yi i3 4130 gibi düşünebilirsin bayağı fark hissedersin ama düzgün soğutucu önerimdir.

X3450 güçlü bir işlemci zaten zamanında sunucu işlemcisi olarak kullanılıyordu küçük kardeşi X3440 RTX 2080 Ti bile besleyebiliyor çekirdek kullanımı anlamında başarılı ama hız anlamında sunucu işlemcisi olduğundan biraz geri kalıyor ki overclock yaparak düzeltilir geçmenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı