i3 550 Sistemde Windows 8.1 açılmıyor

Makaleler
5
Daha fazla  
RAM
2x 2GB RAM
SSD veya HDD modeli
WD Green 240GB SSD & Samsung 460GB HDD
Ekran kartı
Radeon HD5570 2GB
Anakart
MSI H55ME23
İşlemci
Intel i3 550 3.20GHz
Selam, bilgisayarimi kullanirken arka planda kendi kendine explorer.exe kapandi, gorev cubugu ve masaustu gitti. Sonrasinda mavi ekran verdi. Daha sonra ne kadar denesem de acilmadi. Yani bilgisayar aciliyor, BIOS'a giriyorum ama isletim sistemi acilmiyor. Eskiden kullandigim sorunsuz Windows 8.1 yuklu HDD'mi taktigimda da ayni sorun oluyor. Hatta boyle durumlar icin yedekte tuttugum icerisinde Windows Vista Win to GL yuklu olan flasbellegimde bile ayni sorun var. Bu sorunu nasıl cozerim?

20231014_203934.jpg

Bu HDD'de çıkan sorun.

20231014_205732.jpg

Bu SSD'de çıkan sorun.

BIOS sıfırlamayı denediniz mi? Sorunu çözeceğini pek sanmam fakat denemekten zarar gelmez.

Ayrıca sorun dediklerinize rağmen disk gibi geliyor bana. Farklı SATA kablosu var ise onunla denediniz mi? Sıfırdan format atınca da mı aynı hatayı veriyor?

BIOS sıfırlamayı denediniz mi? Sorunu çözeceğini pek sanmam fakat denemekten zarar gelmez.

Ayrıca sorun dediklerinize rağmen disk gibi geliyor bana. Farklı SATA kablosu var ise onunla denediniz mi? Sıfırdan format atınca da mı aynı hatayı veriyor?
Format diskim yok atamiyorum yani. Farkli SATA kablom yok.

Ayrica sorunun SATA kablosunda oldugunu sanmiyorum, cunku Vista yuklu USB bellegimden boot ettigimde siyah ekranda kaliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı