i3 550 ve RX550 sistem GTA 5 Kaldırır mı?

Mong

Hectopat
Arkadaşlar geçen ücretsiz olduğunda Epic Games'ten GTA 5 almıştım. Yalnız kapladığı yer çok büyük olduğu için indirmeden önce sistemin kaldıracağından emin olmak istedim, sizce bu sistem GTA 5'i kaldırır mı kaldırırsa hangi ayarlarda kaç FPS oynatır? (720P'de oynamaya razıyım.)

ram.PNG

işlemci.PNG

Not: Üstünde şu anda takılı olmayan Sapphire RX 550 ekran kartı var (kargoda gelince takacağım)
Not 2: 750 GB HDD ve 240 GB SSD var

Arkadaşlar geçen ücretsiz olduğunda Epic Games'ten GTA 5 almıştım. Yalnız kapladığı yer çok büyük olduğu için indirmeden önce sistemin kaldıracağından emin olmak istedim, sizce bu sistem GTA 5'i kaldırır mı kaldırırsa hangi ayarlarda kaç FPS oynatır? (720P'de oynamaya razıyım.)

Eki Görüntüle 666449

Eki Görüntüle 666450

Not: Üstünde şu anda takılı olmayan Sapphire RX 550 ekran kartı var (kargoda gelince takacağım)
Not 2: 750 GB HDD ve 240 GB SSD var
İşlemci çok düşük kesin bir darboğaz var ufukda. Mercedes'e Tofaş motoru takmak gibi bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı