i3 560 Sisteme Windows 10 kurulur mu?

d4mann

Hectopat
i3 560.
4 GB RAM.
1GB ekran karti.
Windows 10 Home kursam sorun çıkar mı kasar mi?

Onu bunu gec o pc ye 8.1 bile zar zor indirirsin bence 7 yükle biliyorum güvenlik açıkları var ama elimizden bu kadar gelir dostum

İnternette ayni sisteme kurmuslar sorunsuz kullaniyorlar.
Hocam madem bu kadar iyi biliyorsunuz niye foruma yazıyorsunuzki, biliyorsunuz biz cahil cühelayız bak bunu bile dogru yazamadım :'(. Ha şey 8.1 kurulabilir ama 10 kurulmaz bence biraz daha performans artısı istiyorsanız w7 yada. W8 idealdir

W7 kurayim o zaman teşekkür ederim Windows 10 ne kdr kasar.

W7 kurayim o zaman teşekkür ederim Windows 10 ne kdr kasar.
Yani o kadarını çok bilemem ama windows 7 ye göre çok daha düşük bir performans sergiler oyun veya edit gibi şeyler yapıcaksan Windows 7 idealdir.

Yani o kadarını çok bilemem ama Windows 7'ye göre çok daha düşük bir performans sergiler oyun veya edit gibi şeyler yapacaksan Windows 7 idealdir.

Bir de uzmana benziyorsunuz Zula ve LoL Low ayarda kaç FPS alır?

Estağfurullah uzman degiliz tabiki bazı arkadaşlar gibi ama ufaktan bilgimiz merakımız var. Zulayı daha önce oynamadım ama tahmini 50 60 fps verecğini düşünüyorum. Lol de 40 50 falan anca tabi eğerki harici ekran kartin varsa iş degisir.

Ekran karti 1GB GeForce 210 gucunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…