i3 560 Sisteme Windows 10 kurulur mu?

Onu bunu gec o pc ye 8.1 bile zar zor indirirsin bence 7 yükle biliyorum güvenlik açıkları var ama elimizden bu kadar gelir dostum
 
İnternette ayni sisteme kurmuslar sorunsuz kullaniyorlar.
Hocam madem bu kadar iyi biliyorsunuz niye foruma yazıyorsunuzki, biliyorsunuz biz cahil cühelayız bak bunu bile dogru yazamadım :'(. Ha şey 8.1 kurulabilir ama 10 kurulmaz bence biraz daha performans artısı istiyorsanız w7 yada. W8 idealdir
 
Hocam madem bu kadar iyi biliyorsunuz niye foruma yazıyorsunuz ki, biliyorsunuz biz cahil cühelayız bak bunu bile dogru yazamadım:'(. Ha şey 8.1 kurulabilir ama 10 kurulmaz bence biraz daha performans artısı istiyorsanız W7 ya da. W8 idealdir.

W7 kurayim o zaman teşekkür ederim Windows 10 ne kdr kasar.
 
Estağfurullah uzman degiliz tabiki bazı arkadaşlar gibi ama ufaktan bilgimiz merakımız var. Zulayı daha önce oynamadım ama tahmini 50 60 fps verecğini düşünüyorum. Lol de 40 50 falan anca tabi eğerki harici ekran kartin varsa iş degisir.
 
Estağfurullah uzman degiliz tabii ki bazı arkadaşlar gibi ama ufaktan bilgimiz merakımız var. Zula'yı daha önce oynamadım ama tahmini 50 60 FPS verecğini düşünüyorum. LoL de 40 50 falan anca tabii eğer ki harici ekran kartin varsa iş degisir.

Ekran karti 1GB GeForce 210 gucunde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı