i3 6006U Intel HD Graphics portal Reloaded kaldırır mı?

Zor, ekran kartı gereksinimi olarak bayağı ağır bir oyun.

Hocam oynadım düşük ayarlarda 30 FPS alıyor çok az kasma donma var ama bir yere kadar oynatıyor demo olduğundan dolayı yine de güzel orijinalini almaya çalışacağım.

Hocam oynadım düşük ayarlarda 30 FPS alıyor çok az kasma donma var ama bir yere kadar oynatıyor demo olduğundan dolayı yine de güzel orijinalini almaya çalışacağım.
RAM'i arttırsanız donmalar azalır baya, rahatlar sistem. FPS'nizde hafif artabilir, sonuçta bu Intel'lerin kendi RAM'i yok oyüzden sistemin RAM'ini kullanıyor. 4 GB hangi parçaya yetsin.

RAM'i arttırsanız donmalar azalır baya, rahatlar sistem. FPS'nizde hafif artabilir, sonuçta bu Intel'lerin kendi RAM'i yok oyüzden sistemin RAM'ini kullanıyor. 4 GB hangi parçaya yetsin.
Hocam laptopa yeni parçalar takmak istiyorumda 8 gb ram yeter onun dışı işlemci ve ekran kartı önerir misiniz ucuz olsun az buz cs 2 gibi oyunlar oynatsın yeter

Hocam laptopa yeni parçalar takmak istiyorumda 8 gb ram yeter onun dışı işlemci ve ekran kartı önerir misiniz ucuz olsun az buz cs 2 gibi oyunlar oynatsın yeter
Hocam 8 GB RAM'i ayarlanır, onda sorun yok ama ekran kartı veya işlemciyi değiştiremezsiniz. Ekran kartıyı ayrı olarak değişik yollarla takabiliyorsunuz ama maliyeti yeni PC parası eder.
İşlemci ise eski nesillerde değişiyordu. DDR4 Laptop'larla beraber o devir komple kapandı, anakarta yapışık geliyor. Doğrusu zaten öncedende çoğu laptop'ta gene yapışıktı. (Benim i5 3.nesil gibi.)
DDR2 Laptop'larda yapışık değildi.

Hocam 8 GB RAM'i ayarlanır, onda sorun yok ama ekran kartı veya işlemciyi değiştiremezsiniz. Ekran kartıyı ayrı olarak değişik yollarla takabiliyorsunuz ama maliyeti yeni PC parası eder.
İşlemci ise eski nesillerde değişiyordu. DDR4 Laptop'larla beraber o devir komple kapandı, anakarta yapışık geliyor. Doğrusu zaten önceden de çoğu laptopta gene yapışıktı. (benim i5 3.nesil gibi.)
DDR2 Laptop'larda yapışık değildi.

Ortalama kaç TL eder hocam ekran kartı değiştirme dediğiniz şekilde ve o yapışkan şeyi çıkararak taksak olmaz mı söksek vesaire uğraştırıyorum kusura bakmayında.

Ortalama kaç TL eder hocam ekran kartı değiştirme dediğiniz şekilde ve o yapışkan şeyi çıkararak taksak olmaz mı söksek vesaire uğraştırıyorum kusura bakmayında.
Hocam anakarta yapıştırıcı ile bağlı değil, direk lehimliler.
1733147025971.png

Bu şekilde direk ayaklarından içine girmiş haldeler, söküp yenisini takmanız olanaksız sayılır.

Ekran kartı için ise "PSU, Ekran kartı, PCI portu" lazım. Ekran kartı gökten indi desek bile en kötü 4000TL masrafı var diğer parçaların. Ayrıca ekran kartını PCI-e yolu ile bağlayacağımız için M2 varsa o gidiyor, yoksada WiFi kartını söküp takıcaz. Performans'ta tabi %50 çakılıyor, belkide daha fazla. Ekran kartının bi de parası var, gidip 750Ti alsanız dahi 5000'e yakın para çıkıyor ve Laptop'u satsanız ve 5000TL ekleseniz zaten AM4 sistem toplarsınız rahat.
Ayrıca harici kart için Monitörde lazım. 768P 600TL filan, 1080P 1200TL filan. (2.el)

Hocam anakarta yapıştırıcı ile bağlı değil, direk lehimliler.
Eki Görüntüle 2365212
Bu şekilde direk ayaklarından içine girmiş haldeler, söküp yenisini takmanız olanaksız sayılır.

Ekran kartı için ise "PSU, ekran kartı, PCI portu" lazım. Ekran kartı gökten indi desek bile en kötü 4000TL masrafı var diğer parçaların. Ayrıca ekran kartını PCI-e yolu ile bağlayacağımız için M.2 varsa o gidiyor, yoksada Wi-Fi kartını söküp takacağız. Performans'ta tabii %50 çakılıyor, belki de daha fazla. Ekran kartının bir de parası var, gidip 750 Ti alsanız dahi 5000'e yakın para çıkıyor ve laptopu satsanız ve 5000TL ekleseniz zaten AM4 sistem toplarsınız rahat.
Ayrıca harici kart için monitörde lazım. 768p 600TL filan, 1080p 1200TL filan. (2.el)

Tamamdır hocam çok teşekkürler APU sistem alıp içine 10k ya ekran kartı taksam ya da 6-7k ya taksak olur değil mi Nova APU | AMD Ryzen 5 5600GT | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com bu gibi hocam 1660 Super vesaire işimi görür benim.

2.el olarak tek tek toplasanız daha iyisini halledersiniz hocam. Hem de ekran kartlı.
10 Bin'e temizinden R5 3600 ve RX 5600XT sistem dizilir.

Hocam NVIDIA ekran kartı tercih ediyorum daha çok 3050 de alamıycağıma göre 2060 ya da 2050 falan olursa olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı