i3 6006u sistem Forza 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Crowni7447

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
4gb ddr4
SSD veya HDD modeli
200mb okuma yazma hızı vardı herhalde
Ekran kartı
HD520 graphic
Anakart
bilmiyorum
İşlemci
İ3 6006u
Arkadaşlar bilgisayar özelliklerim. Bu PC ile düşük FPS olsa bile drop yemeden Forza 5/3/4 serisinden hangilerini oynayabilirim?

Arkadaşlar bilgisayar özelliklerim. Bu PC ile düşük FPS olsa bile drop yemeden Forza 5/3/4 serisinden hangilerini oynayabilirim?

Bu sistemde bir notebook kullandım GTA 5 ve Tomb Raider 2018 çalıştırıyordu.

Çok performanslı bir cihaz değil Forza Horizon 4 APU sistemde oynadım onu çalıştırabilir.

Hocam sallamayın. 4 de 30 FPS alması imkansız.
Katılıyorum, o RAM'le açmanıza izin vermez, 8'le açılmış haline bakın. O kadar kötü görünüyor ki, ayrıca 30FPS bile değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemde bir notebook kullandım GTA 5 ve Tomb Raider 2018 çalıştırıyordu.

Çok performanslı bir cihaz değil Forza Horizon 4 APU sistemde oynadım onu çalıştırabilir.
Çalıştırmaz imkansız, APU diye dediğiniz sistem iyi bir APU işlemcidir. HD 520 kartı aşırı aşırı yetersiz.

Ayrıca belirttiğim videoda 8GB RAM'in yüzde 82'sini falan kullanıyor. 4GB RAM'le açmanıza izin vermez.
Bilgisayarınızın benchmark testini burada bulabilirsiniz fakat, RAM olayı yine altlara götürüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forza'da yükleme ekranından sonrasını göremiyorsunuz.

Çalıştırmaz imkansız, APU diye dediğiniz sistem iyi bir APU işlemcidir. HD 520 kartı aşırı aşırı yetersiz.

F4t1h görmüyor musun? Hala 30 FPS zor diyorsunuz. İmkansız hocam imkansız. GT820M bile 7 FPS civarı geziyor. HD 520 oynatmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı