ISO olarak Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum sizce herhangi bir sorun falan yaşar mıyım? Çünkü bu zamanlarda Windows 10 sıkmaya başladı Windows 11'i deneyimlemek istiyorum.
Evet geçebilirsin. Ben Xeon L5420 ile kullanıyorum. İlginç bir şekilde en yüksek performansı Windows 11 ile aldım. @OgnitorenKs hocamın düzenlemiş olduğu ISO'yu kullanıyorum.
Windows 10 sıktıysa Windows 8.1 öneririm. Zira 4 GB RAM ile Windows 11'de problem yaşayabilirsiniz. Bu arada 8. nesilden düşük intel işlemciler Windows 11 desteklemiyor diye biliyorum. Windows 8.1 Home Single Language öneririm.
ISO olarak Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum sizce herhangi bir sorun falan yaşar mıyım? Çünkü bu zamanlarda Windows 10 sıkmaya başladı Windows 11'i deneyimlemek istiyorum.
Windows 10 sıktıysa Windows 8.1 öneririm. Zira 4 GB RAM ile Windows 11'de problem yaşayabilirsiniz. Bu arada 8. nesilden düşük Intel işlemciler Windows 11 desteklemiyor diye biliyorum. Windows 8.1 Home Single Language öneririm.
Windows 11'e arkadaşın sistemi gibi bir kötü sistemle geçtim diyebilirim. Rufus sayesinde TPM ve Güvenli Önyüklemeyi kaldırmak gerekiyor, herhangi sorun yaşamadım şu an.
Denemekten zarar gelmez. Senin işlemcin benimkinin yanında güçlü olmasına rağmen kasma yapıyor. Bende kasar diye bekledim. Ancak bende Cinebench R23 testinde +100 pts artış ve Windows 10'dan daha stabil şekilde çalışıyor. Tek dezavantaj olarak diyebileceğim şey RAM kullanımı 200-300 MB arttı o kadar.