Kerem ALTINTOP
Hectopat
Merhabalar arkadaşlar. i3 6080P Skylake işlemcim var. RX 470 4 GB mı alsam yoksa RX570 mi? Hangisinde darboğaz yapar?
Tabi ki alınır. Aliexpress'i bilmem ama.Çok teşşekkür ederim xfx marka bir ekran kartı var aliexpresde fiyatı çok uygun ne dersiniz bu kart için alınırmı ?
Asus Strix RX570 kullandım. 16 GB ram ile. 768p de işlemci isteyen veya optimizasyon sorunları olan oyunlarda takılma olmaksızın FPS düşmesi alıyordum. 1080p için alınacak maksimum ekran kartı RX570'dir. Kısacası alın. Bir sorun olmaz.Merhabalar arkadaşlar. i3 6080P Skylake işlemcim var. RX 470 4 GB mı alsam yoksa RX570 mi? Hangisinde darboğaz yapar?
İkisi de darboğaz yapar. İstediğini alabilirsin. Arada çok bir FPS farkı yok zaten RX 570 denen kart OC yapılmış RX 470 gibi birşey.Merhabalar arkadaşlar. i3 6080P Skylake işlemcim var. RX 470 4 GB mı alsam yoksa RX570 mi? Hangisinde darboğaz yapar?
Kardeşim o kombinasyonu ben bizzat kullandım. Durumun el veriyorsa RX570 al. Yada RX560 da alabilirsin.peki yapmayacak kart hangisi olur bir öneriniz varmı
Çok teşşekkür ederim xfx marka bir ekran kartı var aliexpresde fiyatı çok uygun ne dersiniz bu kart için alınırmı ?Asus Strix RX570 kullandım. 16 GB ram ile. 768p de işlemci isteyen veya optimizasyon sorunları olan oyunlarda takılma olmaksızın FPS düşmesi alıyordum. 1080p için alınacak maksimum ekran kartı RX570'dir. Kısacası alın. Bir sorun olmaz.
babacım beğenmediysen cevaplama normalmisin sen470 ve 570 birebir aynı kartlar zaten. Biosları farklı sadece. Lütfen 470 vs 570 ya da 480 vs 580 konuları açmayın.
570 alın, her türlü darboğaz yapacak ama daha iyidir.
Tabi ki alınır. Aliexpress'i bilmem ama.Çok teşşekkür ederim xfx marka bir ekran kartı var aliexpresde fiyatı çok uygun ne dersiniz bu kart için alınırmı ?
Alınır. XFX'te iyi bir marka.Çok teşşekkür ederim xfx marka bir ekran kartı var aliexpresde fiyatı çok uygun ne dersiniz bu kart için alınırmı ?
babacım beğenmediysen cevaplama normalmisin sen
sa başkan aldım kartı yanlız bazı oyunlarda takılma oluyor mesela fifa online 4 acaba bir ayarımı var bulamadım fps 61 çakılı ama takılma oluyor kamera geçişlerindeKardeşim o kombinasyonu ben bizzat kullandım. Durumun el veriyorsa RX570 al. Yada RX560 da alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.