E Eden Dust Ziyaretçi 6 Kasım 2016 #11 Önceden GTX 960 ile %100'de çalışıyordu işlemcim 60-70 FPS canavar gibi takılmadan oynuyordum. Alakası bile yok.
Önceden GTX 960 ile %100'de çalışıyordu işlemcim 60-70 FPS canavar gibi takılmadan oynuyordum. Alakası bile yok.
O Object Hectopat Katılım 21 Mart 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #12 Monitör çözünürlüğünüz nedir?
Onur Saydam Megapat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 930 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525095460 6 Kasım 2016 #13 i3 6100 ve Gtx750Ti ile yüksek ayarlarda takılmadan 80 Fpslerde oynuyordum ben oyunu. Ona göre bi ölçüm yapın.
i3 6100 ve Gtx750Ti ile yüksek ayarlarda takılmadan 80 Fpslerde oynuyordum ben oyunu. Ona göre bi ölçüm yapın.
DeliJojuk Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #14 Silinen üye dedi: Önceden GTX 960 ile %100'de çalışıyordu işlemcim 60-70 FPS canavar gibi takılmadan oynuyordum. Alakası bile yok. Genişletmek için tıkla... Önce diyorsunuz zaten. Artık işlemci %101 istemeye başladı. Bu takılmalara yol açabiliyor.
Silinen üye dedi: Önceden GTX 960 ile %100'de çalışıyordu işlemcim 60-70 FPS canavar gibi takılmadan oynuyordum. Alakası bile yok. Genişletmek için tıkla... Önce diyorsunuz zaten. Artık işlemci %101 istemeye başladı. Bu takılmalara yol açabiliyor.
E Eden Dust Ziyaretçi 6 Kasım 2016 #15 Silinen üye dedi: Önce diyorsunuz zaten. Artık işlemci %101 istemeye başladı. Bu takılmalara yol açabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Ekran kartın ve işlemcin dengeli olsun %100'de çalışsa bile bir şekilde takılmadan rahatça oynuyorsun...
Silinen üye dedi: Önce diyorsunuz zaten. Artık işlemci %101 istemeye başladı. Bu takılmalara yol açabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır olmuyor. Ekran kartın ve işlemcin dengeli olsun %100'de çalışsa bile bir şekilde takılmadan rahatça oynuyorsun...
DeliJojuk Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #16 Silinen üye dedi: Hayır olmuyor. Ekran kartın ve işlemcin dengeli olsun %100'de çalışsa bile bir şekilde takılmadan rahatça oynuyorsun... Genişletmek için tıkla... O zaman problemi ne olduğunu açıklayın bay profesörler.
Silinen üye dedi: Hayır olmuyor. Ekran kartın ve işlemcin dengeli olsun %100'de çalışsa bile bir şekilde takılmadan rahatça oynuyorsun... Genişletmek için tıkla... O zaman problemi ne olduğunu açıklayın bay profesörler.
E Eden Dust Ziyaretçi 6 Kasım 2016 #17 Silinen üye dedi: O zaman problemi ne olduğunu açıklayın bay profesörler. Genişletmek için tıkla... Güncel işletim sistemi ve yazılımları yüklemesi gerekiyor.
Silinen üye dedi: O zaman problemi ne olduğunu açıklayın bay profesörler. Genişletmek için tıkla... Güncel işletim sistemi ve yazılımları yüklemesi gerekiyor.
DeliJojuk Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #18 Silinen üye dedi: Güncel işletim sistemi ve yazılımları yüklemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben BİOS & driver güncelledi zannetmiştim. Güncellememiş mi?
Silinen üye dedi: Güncel işletim sistemi ve yazılımları yüklemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben BİOS & driver güncelledi zannetmiştim. Güncellememiş mi?
E Eden Dust Ziyaretçi 6 Kasım 2016 #19 Silinen üye dedi: Ben BİOS & driver güncelledi zannetmiştim. Güncellememiş mi? Genişletmek için tıkla... Kısacası her şey.
Silinen üye dedi: Ben BİOS & driver güncelledi zannetmiştim. Güncellememiş mi? Genişletmek için tıkla... Kısacası her şey.
V Veysel Demir Megapat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #20 Arkadaşlar bios güncel driverlarda güncel işletim sistemim windows 8.1 ve oyunu 1080p çözünürlükte oynuyorum sorun ne olabilir işlemci kullanımı % 100 ve bu durum canımı sıkmaya başladı.Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bios güncel driverlarda güncel işletim sistemim windows 8.1 ve oyunu 1080p çözünürlükte oynuyorum sorun ne olabilir işlemci kullanımı % 100 ve bu durum canımı sıkmaya başladı.Yardımcı olursanız sevinirim.