E
Eden Dust
Ziyaretçi
Önceden GTX 960 ile %100'de çalışıyordu işlemcim 60-70 FPS canavar gibi takılmadan oynuyordum. Alakası bile yok.
Önce diyorsunuz zaten. Artık işlemci %101 istemeye başladı. Bu takılmalara yol açabiliyor.Önceden GTX 960 ile %100'de çalışıyordu işlemcim 60-70 FPS canavar gibi takılmadan oynuyordum. Alakası bile yok.
Hayır olmuyor. Ekran kartın ve işlemcin dengeli olsun %100'de çalışsa bile bir şekilde takılmadan rahatça oynuyorsun...Önce diyorsunuz zaten. Artık işlemci %101 istemeye başladı. Bu takılmalara yol açabiliyor.
O zaman problemi ne olduğunu açıklayın bay profesörler.Hayır olmuyor. Ekran kartın ve işlemcin dengeli olsun %100'de çalışsa bile bir şekilde takılmadan rahatça oynuyorsun...
Güncel işletim sistemi ve yazılımları yüklemesi gerekiyor.O zaman problemi ne olduğunu açıklayın bay profesörler.
Ben BİOS & driver güncelledi zannetmiştim. Güncellememiş mi?Güncel işletim sistemi ve yazılımları yüklemesi gerekiyor.![]()
Kısacası her şey.Ben BİOS & driver güncelledi zannetmiştim. Güncellememiş mi?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.