İ3 6098P & GTX 1050 - Battlefied 1 3K (DSR) Düşük-Orta-Yüksek Test

Sistem:
  • İntel Core İ3 6098P 3.6 GHz
  • Asus Expedition Nvidia GeForce GTX 1050 2GB OC 128Bit
  • Kingston HyperX Fury Black 8GB 2133MHz DDR4 RAM
  • WD Caviar Blue 3.5'' SATA 1 TB HDD + WD 3.5" 500 GB Caviar Green Intellipower HDD
  • Frisby FC-8910G Kasa
  • Cooler Master MasterWatt 600W +80 PSU
  • Xigmatek TYR SD964B Kule Tipi Soğutucu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DSR uyguladığım için tam çözünürlük oluşturamadım. Oluşturduğum çözünürlük, 2880X1800. 2880X1620P (3K) olduğu için sanki benim yakaladığım çözünürlük 3K'ya daha yakın. Ama 2K da desek 3K da desek pek bir değişiklik olmaz.

CPU feveran halinde. RAM, o güzel donanım RAM, o da ağlıyordu. :)

Bu arada mükemmel oynuyorum, kıskanmayalım. :)

Son düzenleme:
İşlemci çok iyi soğutuluyor yalnız.
Zaten İ3 sıcak çalışan bir işlemci değil, stok yetiyordu. Termal macunu değiştirirken 2 ayağını kırmasaydım soğutucu almazdım. Ama fiyatına göre iyi bir performans verdi. 50 derece üstünü pek görmedim. Ama fanı sesli çalışıyor. :)

Değerler çok iyi :)

Değerlere lafımız yok, ama kullanımlar %100. :)

Zaten i3 sıcak çalışan bir işlemci değil, stok yetiyordu.
Stok fan ile 60'a kadar ulaşabiliyor bu işlemci, gözlemlediğim kadarıyla. Kastettiğim bu idi.

Ama fanı sesli çalışıyor. :)
Fan kolaylıkla değişen bir bileşen. Değiştirirsin.

Değerlere lafımız yok, ama kullanımlar %100. :)
E yani 2 çekirdek 4 izlek bir işlemci. Bir zahmet o şekilde çalışsın. :) Oynadığın oyun da kallavi bir oyun, onu da hesaba katmak gerekiyor. Ama GPU'yu doyurabiliyorsa sorun yok :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses sorununu ancak daha kaliteli fanla çözersin. Hoş neredeyse soğutucu parasına tek fan almak ne kadar doğrudur orası tartışılır. Teste gelirsek her ne kadar ufak çaplı dar boğaz görülse de oyun esnasında donma, yavaşlama, görüntü atlaması farketmediğin sürece işlemci kullanımına çok fazla takılmamak gerekir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı