i3 6098p ve GTX 950 sistem toplama

xBurzi

Hectopat
2500 TL'ye bir sistem topladım arkadaş ile beraber. İdare eder mi? Yanlış bir şey yapmış mıyım? Önerileriniz nelerdir?

23.10.2016 pc toplama.png

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 950 yerine GTX 1050'yi bekleyebilirsin. Kasanın fiyatı gereksiz fazla ondan kısıp 120GB SSD takarsan daha güzel olur. Neden 2 kasa koyduğunu da anlamadım.

GTX 950 yerine GTX 1050'yi bekleyebilirsin. Kasanın fiyatı gereksiz fazla ondan kısıp 120GB SSD takarsan daha güzel olur. Neden 2 kasa koyduğunu da anlamadım.
Arkadaşa pek yardımcı olamadım, oda 2 kasa koymuş, diğerini çıkarmayı unutmuş :D

Bu sistem çok daha iyi olur. Artık bu saatten sonra ve o fiyata GTX 950 alınmaz.
ekran-alintisi-png.180594
Bende ilk başta amd önermiştim ama kendisi nvdia istedi. Bu arada kasayı pek beğenmedim. Kasa hariç topladığın sistem çok iyi olmuş

Arkadaşa pek yardımcı olamadım, oda 2 kasa koymuş, diğerini çıkarmayı unutmuş :D

Bende ilk başta amd önermiştim ama kendisi nvdia istedi. Bu arada kasayı pek beğenmedim. Kasa hariç topladığın sistem çok iyi olmuş
O bütçeye onu bulabildim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı