i3 6098p ve R7 250X sistem toplama

Saez

Kilopat
Daha fazla  
Bu şekilde topladığım bilgisayardan ne tür oyunlar oynayabilirim? GTA5, Battlefield gibi oyunlar üzerinden tahmin yürütebilirsiniz.

Not: Beğenmediğiniz (şu olsa daha iyi olur dediğiniz) bir parça varsa aynı fiyat çevresinde bir şey önerebilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

Öncelikle Kasa ve HDD eksik. Ekran kartı ise sadece Samsun mağazasında mevcut.
Tam olarak bütçe belirtirseniz ve ihtiyaç duyduğunuz parçaları yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.

Kasa ve HDD yazmadım 500 gb hdd var elimde zaten ek olarak ssd alıcam daha sonradan biraz para biriktirince. 1000-1300 civarı bütçe düşünüyorum sadece ekran kartı+ram+işlemci+anakart+güç kaynağı için. Diğer parçalar için yorum yapmayın rica ediyorum.

400W PSU yeter mi sizce? Anakartı beğendim. Benim önerdiğimle aynı özellikler ama sizinki daha ucuz. Özellikle ekran kartı çok iyi sizin önerdiğiniz.

Yanlış Bilgilendirme
R7 250x çok güçsüz bir ekran kartı. Onun yerine i3 6100 alın. İçindeki GPU'yu kullanın.
Kasa olarakta zalman z3plus 600W da önerimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat gittikçe artıyor arkadaşlar. Yapmayın etmeyin :D

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 6100'ün içindeki HD 530, R7 240'tan bile daha güçsüz, R7 250x ise bütçesinde oldukça iyi bir kart. Sizin ilk iletide topladığınız sistem oldukça iyi, ancak bütçeniz el veriyorsa +80 sertifikasına sahip güç kaynağı veya RX 460 alabilirsiniz.

i3 6100'ün içindeki HD 530, R7 240'tan bile daha güçsüz, R7 250x ise bütçesinde oldukça iyi bir kart. Sizin ilk iletide topladığınız sistem oldukça iyi, ancak bütçeniz el veriyorsa +80 sertifikasına sahip güç kaynağı veya RX 460 alabilirsiniz.

Bu yaptığın yorum gerçekten aklımı karıştırdı şimdi. senin söylediğinle benim paylaştığım ekran kartı özellik olarak aynı ve senin ki daha uygun fiyatta. O yüzden tercihim senin önerdiğin olabilir. Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Öğrenciyim sonuçta fiyat ne kadar az ise o kadar iyi bu özellikler için :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı