i3-6100 çift monitör için ekran kartı tavsiyesi

FoxoR

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba eski masaüstü bilgisayarımı çift monitör olarak kullanmak için ekran kartı arıyorum. Ekran kartı bozulmadan önce Unity, Photoshop, Visual Studio ve gasline için kullanıyorum. Şimdi Unity kullanmasam da olur beni bir süre idare etmesi için ekran kartı ve SSD almayı düşünüyorum. Oyun için bir beklentim yok. Gelecek yaz mevsimi yeni bilgisayar alacağım için çok fazla para harcamak istemiyorum. Olabilecek en zararsız şekilde. SSD almayı o yüzden düşünüyorum belki bir miktar performans yardımı olur diğerek.

Anakart: MSI H110M PRO-VD
İşlemci: i3-6100
500W bir PSU ve 8 GB RAM mevcut. Eski ekran kartım R9 380 idi.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rx 570 önerecektim lakin 4gb fiyatı 1000₺ civarında. Rx 590'ın fiyatı şuanda gayet uygun. Ayrıca rx 590'ı uzun yıllar kullanırsınız. Rx 590
Bütçe varsa bu SSD
Bütçe yetmezse bu SSD
SSD için bir fiyat sınırı koymadım başka bilgisayar aldığımda ona aktarabilirim diye düşünüyorum ama ekran kartı için aynısını geçerli olmaz diye düşünüyorum. SSD için 700-800 TL bütçe ayırabilirim ama ekran kartı daha uygun olabiliyorsa daha iyi olur oyun oynamayı pek düşünmüyorum.

Daha uyguna benzer performans biraz zor. 2. el kart bakmanız gerekir. Onu da güzel bir kart denk getirmek biraz şans işi.
SSD'yi kullanmayı düşünüyorsanız bütçeniz de yeterse bu SSD'ye de bir bakım derim.

Daha uyguna benzer performans biraz zor. 2. el kart bakmanız gerekir. Onu da güzel bir kart denk getirmek biraz şans işi.
SSD'yi kullanmayı düşünüyorsanız bütçeniz de yeterse bu SSD'ye de bir bakım derim.
Depolama alanı düşünüldüğünde fiyatı uygunmuş alabilirim. Ekran kartlarında mevcut durum böyleyse yazı beklemeyip doğrudan yeni bilgisayar almak daha mantıklı galiba.Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı