i3 6100 GTX 1050 Ti PUBG düşük FPS

ERTUBASKAN

Hectopat
Anakart: MSI H110 PRO VD.
Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti.
CPU: i3 6100.
RAM: G.Skill DDR4 8 GB 2133MHz.

Çözünürlük 1080'de en düşük ayarlarda 40 FPS alıyorum. NVIDIA denetim masasından ayarları da düşürdüm pek fayda etmedi.
Çok fazla donmalar oluyor.

Anakart: MSI H110 PRO VD.
Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti.
CPU: i3 6100.
RAM: G.Skill DDR4 8 GB 2133MHz.

Çözünürlük 1080'de en düşük ayarlarda 40 FPS alıyorum. NVIDIA denetim masasından ayarları da düşürdüm pek fayda etmedi.
Çok fazla donmalar oluyor.

Grafik ayarlarını 1050 Ti'ın kaldırabileceği şekilde mümkün olduğunca maksimuma çekip (genelde high ayarlarda olsun derim), V-Sync'i kapatmanızı öneririm. RAM miktarınız da bu oyun için biraz yetersiz, verimli bir performans için çift kanal 16 GB (8X2) öneriliyor. Bunun yanında DSR açıp, çözünürlüğü yükseltip deneyebilirsiniz. Bu yöntemlerin dışında en son çare işlemciyi yükseltmek.

Büyük ihtimal işlemci kaynaklı bir limit söz konusu, darboğaz yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek. Daha kesin ve net çözüm için en uygun yoldan R5 1600 + 4 GB / 8GB RAM takviyesi yapabilirsiniz. PUBG Lite'ı deneyin bir de o kadar fazla sistem yormuyor diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sokete alacağınız işlemciler sıfır olarak satılmadığı gibi, işlemci değişimi için 2. el alışverişe gitmek durumundasınız. Ben şahsen, bu dönemde Skylake ailesinden 2. el bir işlemci alınması taraftarı değilim, ama çok isterseniz, i3 6100'ü satıp, 1000 TL veya daha düşük bir fiyata bulabilirseniz i7-6700 öneririm. Diğer bir alternatif olarak; elinizdeki işlemci + anakart + ram'i komple satıp yeni bir sistem toplayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı