yigitsavas
Decapat
Vallahi güzel iş bizde yapalım kaç yıllık sistemle ne güzel dolandırıyorlar.
Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik al mesala bu site var güvenilir 1 ay olmamıştır a2.5 killer sistem aldım sorunsuzduİ3 6100 3.7Ghz 8Gb Ddr4 240 Ssd 4Gb 750TI 21.5Oyun Bilgisayarı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Oynayacağım oyunlar: PUBG, PUBG Lite, Fall Guys, CS:GO Valorant, LoL, GTA V gibi klasik oyunları oynamak istiyorum. Oynatır mı?
Yeni bir PC toplama konusu açmanızı öneririm. Bütçenizi belirterek açmayı unutmayın veya bütçenizi söyleyerek öneriler yapabiliriz.Teşekkürler iyi günler
Teşekkürler iyi günler
SSD kronik sorunlu.![]()
PC HOCASI-GG2 / AMD Ryzen 5 1600 AF / GIGABYTE GTX 1650 4GB / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PCHOCASI tarafından hazırlanan GG2 isimli bu hazır gaming sistem sizlere GIGABYTE GTX 1650 OC 4GB ekran kartı ile sunuluyor. GTX 1650 ekran kartı AMD'nin 1.nesil Ryzen 5 1600 işlemcili ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor. Üstelik...www.gaming.gen.tr
Teknobiyotik A2.5 Killer - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik benim sistemim bu mesalaİ3 6100 3.7Ghz 8Gb Ddr4 240 Ssd 4Gb 750TI 21.5Oyun Bilgisayarı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Oynayacağım oyunlar: PUBG, PUBG Lite, Fall Guys, CS:GO Valorant, LoL, GTA V gibi klasik oyunları oynamak istiyorum. Oynatır mı?
IşIqLı ise laf ettirmem. Apaçık dolandırıcılık. 4000 TL'ye i3 6100 mü olur yahu?Tek kelime ile "ÇÖP". Turbox'dan bile kötü. İlk kez Turbox'dan daha kötü sistem gördüm.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.