İ3 6100 GTX 950 sistem alınır mı?

mustafaaa07

Decapat
Daha fazla  
İşlemci: i3 6100 SKylake 3.7 GHz ekran kartı: EVGA GeForce GTX950 çift fanlı +kutusu mevcut, RAM: 8 GB soğutuculu RAM(balistic) +kutusu mevcut, anakart: B150M PRO GAMING ASUS anakart DDR4 (4 slot RAM mevcuttur 64 GB kadar destekler) +kutusu mevcut, SSD: 240 GB SSD Crucial, Everest 450 Watt RGB PSU, monitör: 24 inç Full HD LED Gaming monitör jelatinleri üzerinde, RGB kasa Rampage 3 fanlı üst yüzeyinde toz engelleyici, oynayacağım oyunlar GTA V, PUBG Mobile, Valorant, PES 2021, Battlefield V kaç FPS alır yazar misiniz?

Şahsen hiçbir şekilde almazdım. Bütçenizi 4500-4600 yapma şansınız varsa 2.el Xbox Series S + Monitör + Gamepass almanızı öneririm, bu tip bir sisteme 4000TL verilmez bence.

Şahsen hiçbir şekilde almazdım. Bütçenizi 4500-4600 yapma şansınız varsa 2.el Xbox Series S + Monitör + Gamepass almanızı öneririm, bu tip bir sisteme 4000TL verilmez bence.
Adam bilgisayar soruyor bu konsol öneriyor, evet arkadaşlar artık yazılanlardan da anlamıyorlar.
İşlemci: i3 6100 SKylake 3.7 GHz ekran kartı: EVGA GeForce GTX950 çift fanlı +kutusu mevcut, RAM: 8 GB soğutuculu RAM(balistic) +kutusu mevcut, anakart: B150M PRO GAMING ASUS anakart DDR4 (4 slot RAM mevcuttur 64 GB kadar destekler) +kutusu mevcut, SSD: 240 GB SSD Crucial, Everest 450 Watt RGB PSU, monitör: 24 inç Full HD LED Gaming monitör jelatinleri üzerinde, RGB kasa Rampage 3 fanlı üst yüzeyinde toz engelleyici, oynayacağım oyunlar GTA V, PUBG Mobile, Valorant, PES 2021, Battlefield V kaç FPS alır yazar misiniz?
Monitörü içinde olması artı bir özellik ama işlemci çok eski ekran kartı da eh idare eder şeklinde, GTA V 50-60 FPS düşük ayarlar oynatır diye düşünüyorum zaten Valorant falan oynarsın ama Battlefield V en düşük ayarda bile oynatmaz diye düşünüyorum.

Adam bilgisayar soruyor bu konsol öneriyor, evet arkadaşlar artık yazılanlardan da anlamıyorlar.
Bilgisayar hakkındaki yorumumu yaptım ve kendi önerimi sundum, eğer okuyarak kendi önerim olduğunu algılayamadıysan ''Bence'' kelimesinden bir şeyler çıkartabilirsin belki.
Adama ''Evet dostum, fiyat performans canavarı, hemen almalısın, mükemmel, çünkü öneri sunmam, kendi düşüncemi belirtmem çok ayıp, hemen al bu sistemi!'' dememi mi bekledin?

Temizse almanı öneririm 2. el piyasısına hakim biri olarak söylüyorum fiyatı gayet uygun bu piyasa da düzelmez istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz.
Temizse almanı öneririm 2. el piyasısına hakim biri olarak söylüyorum fiyatı gayet uygun bu piyasa da düzelmez istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz.

İşlemcisini karıştırdım pardon o işlemciye değmez gibi pazarlık yap 3500 verirse al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı