O nasıl oluyor açıklar mısın? Skylake işlemci diye İ5'ten nasıl performanslı oluyor? Skylake işlemciler ile Haswell-Refresh işlemciler arasında aynı seviye işlemcilerde taş çatlasın %10'dur performans farkı.İ3 dediğiniz işlemci İ5 4460 performansında.
Bu işlemcide yanlış bilmiyorsam 2 sanal 2 gerçek çekirdek var. Yani 4 çekirdek isteyen oyunlarda sıkıntı çıkartmaz. Kendim İ3 4170 kullanıyorum. 2 sanal 2 gerçek çekirdek olduğu için hiçbir sıkıntı yaşamadım.Çift çekirdek bir işlemci GTX 970'e verecek paran varsa i3 6100 ile kullanma kesinlikle çünkü İ3 6100 çift çekirdek olduğundan dolayı çoğu oyunlarda problem çıkartabiliyor. Yani ileriye dönük bir sistem olmaz İ5 4460 ile GTX 970 iyi bir seçimdir.
Eşit seviyede değil, %15 performans farkı olacağınıda sanmıyorum. Skylake'ın avantajı DDR4 olması dahili GPU'sunun daha güçlü olması. İ5 4460 İ3 6100'den daha iyidir.@Because Im Batman Skylake işlemciler %15 daha performanslıdır hocam İ5 4460 ile eşit seviyede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.