i3 6100 İşlemci Nasıldır ?

AMD PRO APU A12 9800 'ün çıkmasını dört gözle bekliyorum, alacağım bu işlemciyi.

i5 6500 + GTX 750Ti yada R7 360 = A12 9800

@BERWAR Bu durumda tahmini fiyatı ne olur? Ben 800-900 civarı düşünüyorum, hadi daha ucuz olur de beni mutlu et. :D

Neyse sanırım en mantıklısı Zen serisi işlemcileri beklemek. AM4 Anakart, DDR4 Ram, İşlemci vs. yine baya bir masraf olucak. FX Serisi işlemci kullanıyorum gerçekten kötü. Umarım bu sefer hakkını verirler.

AMD PRO APU A12 9800 'ün çıkmasını dört gözle bekliyorum, alacağım bu işlemciyi.

i5 6500 + GTX 750Ti yada R7 360 = A12 9800

@BERWAR Bu durumda tahmini fiyatı ne olur? Ben 800-900 civarı düşünüyorum, hadi daha ucuz olur de beni mutlu et. :D

Hocam APU modellere harici GPU takabiliyor muyuz ? Takabiliyorsak GPU'nun performansının tamamını alabilir miyiz ?

@GCN Dolar bu durumdayken nasıl olur bilemiyorum açıkçası. APU işlemciler çok güçlü olmayacaklardır. Bristol Ridge mimarisiyle asıl hamleyi yapmayacak AMD.
Oyuncu değilim! Yarı profesyonelden, profesyonele geçme yolunda fotoğrafçıyım, tek derdim photoshop. Zaten A12 9800 en az i5 6400 performansı verse bile yeterli bana 10 yıl gider. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı