İ3 6100 İşlemcili R9 380 veya GTX 960 Sistem

MelihQ

Megapat
Daha fazla  
Bütçem 2.000 TL (Ufak fazlalıklar olabilir). Sizce bu sistemlerden hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım.

Fiyatları çıkmamış. Gigabyte GTX 960'lı sistem 2.091 TL, Sapphire R9 380'li sistem 2.080 TL.

Dosya Ekleri

• 2.png
    63,1 KB · Görüntüleme: 307
  • 3.png
    65 KB · Görüntüleme: 287
  • Adsız.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 270
Vallahi ısındım şu anda yazılanları okuyunca

Zaten yazın alacağım bu sistemi.Umarım dolar daha fazla artmaz da bende 2.000'e rahatlıkla alırım bu sistemi.

Sizce yaza kadar fiyatlar artar mı azalır mı ? yükselip alçalan dolar ve yeni çıkacak ekran kartlarını göz önüne alırsak.

Düşer artık yaza doğru daha yükselemez yükselse Türkiye iflas edeceği için hükümet biseyler yapacaktır

Düşer artık yaza doğru daha yükselemez yükselse Türkiye iflas edeceği için hükümet biseyler yapacaktır

Aynen bende öyle düşünüyorum.Doların 1 lira olduğu zamanlardan bu yana ne değişti de 3 lira oldu anlamadım ben de bir türlü.

Başka bir yorumu olan var mı ?

Dolar düşer yorumu ne gibi dayanaklara göre yapılıyor ? Makroekonomik analizlere dayalı mı yoksa bol keseden mi ? Ona göre plan kurmayın, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yapacağın plan şu olsun; Nereden daha ucuza temin edebilirim veya indirimleri nasıl kaçırmam gibi. Daha hayırlı olur senin için.
Yeni ürünleri beklersin hem böylece. Kesinlikle her kardeşimin ZEN'i değerlendirmesini istiyorum. ZEN gelmeden sistem toplamanızı istemiyorum =).
Sinerji, webdenal gibi sitelerde gayet uygun fiyatlar mevcut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…