i3 6100, R7 370 4G vs Athlon X4 860K, Gtx 950 2G

Hakan412

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlık'da belirttiğim gibi ekran kartı olarak ''R7 370 4G'' ile ''Gtx 950 2G''. İşlemci olarak'da ''i3 6100'' ile ''Athlon X4 860K'' arasında kaldım. ''Tom Clancy'' ''Gta5'' ve ''League Of Legends'' gibi oyunlarda çok yüksek'de yani ultra'da akıcı oynamak istiyorum. Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bu arada bu sistem için güç kaynaklı kasa da önerirseniz iyi olur.

3 5 FPS için eski sistem kurma. Ekran kartı nasılsa yenilenir ilerde 3 4 sene sonra. İ3 içinde HD 530 olması da bir avantaj. Gerektiğinde ekran kartsız kullanabilirsin, hatta oyun bile oynatır.

Ekran kartıyla beraber almak istiyorum dediğim gibi oyunlarda high - ultrada akıcı oynamak istiyorum donmadan gtx 950 r7 370 den bi tık önde oyunlarda 7 - 8 fps fazla veriyor 2gb olması beni düşündürüyor çünkü gta 5 i ultrada r7 370 4gb da oynayabiliosan 2gb ekran kartlarını aşıyo. ha bu arada bilen varsa gtx 950 aldım diyelim ilerde yanına bitane daha gtx 950 alsam video memory 4 gb olurmu ve performans artışı nasıl olur

860k son durak. İlerisinde bir işlemci yok. İntel tarafında ilerde i5 ve i7 yükseltmesi mümkün. Dediğim gibi 3 5 FPS için yanlış seçim yapmamalı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı