i3 6100+R9 380 Nitro 4G Tabanlı Sistem Toplama

aesurek

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemin herhangi bir sıkıntısı var mı? Veya değiştirmemi önerebileceğiniz parça var mı?
asdghfdyı.PNG

Evet monitör daha iyi olabilir, ama uyuşmama noktasını anlamadım o_O Hdmi to dvi dönüştürücüler var herhangi bir sıkıntı olmaz sanırsam

Monitör olarak buna denk geldim: Asus VP247T 23.6" 1ms (586 liradan satışta şu an)

Ekran kartım monitör ile uyuşmuyor mu? Eğer uyuşmuyorsa hangi çıkışları olan bir monitör alacağımı belirtirseniz sevinirim. Ona göre de 400 Tl'yi geçmeyecek monitör tavsiyesinde bulunabilirsiniz. Ayriyetten şuan elimde VGA to DVI dönüştürücüsü bulunmakta onu kullanabilirmiyim @dgknovck

Merhaba Sayın Abiler ,

aşağıda görmüş olduğunuz şu anda mevcut kullanmış olduğum kasanın sistem özellikleridir.

• Bellek (MB) DDR RAM4 GB
  • Ekran Kartı1 GB (Ayrılmış Bellek)
  • GRAFİK TİPİAMD Radeon HD 7450
  • İŞLEMCİ TİPİIntel Core i5
  • İşlemci Hızı (GHz)3,1 Ghz
  • Sabit Disk (GB/RPM)1 TB SATA 3G
[TBODY] [/TBODY]

ancak bu ekran kartı ve ram'den hiç memnun değilim ve çoğu oyunu açmıyor ve kasıyor bana 600 liralık bir bütçem var ekran kartı ve ram önerebilirmisiniz.

ayrıca sadece ekran kartı ve rami değiştirmem yeterli olacakmıdır.

Saygılarımla

Merhaba Sayın Abiler ,

aşağıda görmüş olduğunuz şu anda mevcut kullanmış olduğum kasanın sistem özellikleridir.

• Bellek (MB) DDR RAM4 GB
  • Ekran Kartı1 GB (Ayrılmış Bellek)
  • GRAFİK TİPİAMD Radeon HD 7450
  • İŞLEMCİ TİPİIntel Core i5
  • İşlemci Hızı (GHz)3,1 Ghz
  • Sabit Disk (GB/RPM)1 TB SATA 3G
[TBODY] [/TBODY]

ancak bu ekran kartı ve ram'den hiç memnun değilim ve çoğu oyunu açmıyor ve kasıyor bana 600 liralık bir bütçem var ekran kartı ve ram önerebilirmisiniz.

ayrıca sadece ekran kartı ve rami değiştirmem yeterli olacakmıdır.

Saygılarımla
Kardeş senin sorunun başka. Bu yüzden kendi konunu açmalısın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı