i3 6100-RX 5500XT sistem darboğazı azaltmak

Herkes çok anlamaz bilgisayardan. Satmaya bakabilirsiniz. 10100F işlemcisi gerçekten mükemmel bir şekilde ucuz.
Dediğim gibi biraz daha bütçemi toparlayayım o zaman değiştireceğim önceliğim ram olacak tabi bu arada geçmişken 6 çekirdekli bir işlemciye geçmek nasıl olur yoksa çok fark etmez mi?

Dediğim gibi biraz daha bütçemi toparlayayım o zaman değiştireceğim önceliğim RAM olacak tabii bu arada geçmişken 6 çekirdekli bir işlemciye geçmek nasıl olur yoksa çok fark etmez mi?

i3 6100'den sonra ilaç gibi gelir ben Core 2 Duo'dan i5 3470'e geçince hissetmiştim o darboğaz hissi kalkıyor oyun akıyor falan muhteşem.

Dediğim gibi biraz daha bütçemi toparlayayım o zaman değiştireceğim önceliğim ram olacak tabi bu arada geçmişken 6 çekirdekli bir işlemciye geçmek nasıl olur yoksa çok fark etmez mi?
Çok da edeceğini sanmıyorum. Çekirdekler hakkında çok eksiğim fakat oyunlarda tek çekirdek yiyip bütün threadleri yiyor diye biliyorum. 10100F işlemcisi 2060 Super bile besler merak etmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı