i3 6100 & RX460 Sistemin Performansı

chuckypancamOZ.

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi forumlar. i5 6400 & R7 370'li sistemimi 1 ay evvel özel durumlardan dolayı sattım. 1-2 ay sonra yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. i3 6100 & Sapphire RX460 tabanlı olacak. Anakart olarak da Mortar Arctic almayı düşünüyorum.

Böyle bir sistemle; başta en önemlisi ETS2'de nasıl bir performans alırım? Bir de arada sırada oynayacağım oyunlar; Absolution, FC3-4, BF3-4, Dying Light, Sniper Elite 3. Bu oyunlarda nasıl bir performans alırım sizce?

Cevaplarınızı bekliyorum, iyi forumlar dilerim.

Eski sistemine oranla bi kaç fps düşer ama oyunlarda kasma ve donma olmaz akıcı bir şekilde oynarsın.

Aslında Technopat'ın 2500TL'ye topladığı kasadan tek farkı 3-5 FPS. Günümüz her oyununu ultra ayarlarda çok rahat oynatmalı yeni sisteminiz ki çözünürlük takıntınız yoksa ömrü de uzun olur diye düşünüyorum. Ayrıca RX460, eski kartınız olan R7 370'den en az 5 FPS daha performanslı. Yani eski kartınızla Ultra'da 25 FPS oynatan bir oyunu kurtarır bu. :D (Çok da önemli sanki 5 FPS) :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı