i3 6100 Sistem ile 1050 Ti Uyumu

Algosdream

Decapat
Merhabalar arkadaşlar, 1050 Ti almayı düşünüyorum fakat merak ediyorum donanımsal olarak pek bilgim yok.
Bu yüzden bana yardım edebilir misiniz? Şu anki sistemim:
  • GTX 950 2 GB Ekran kartı
  • i3-6300 Skylake işlemci
  • 16GB RAM 2400MHz (emin değilim)
Şeklinde bir sistemim var, sizce sorun çıkarır mı?
Ayrıca AMD 580 8 GB olan modeli alacaktım, çevremdekiler sistemde darboğaz yapar dedi.

Not: AMD yanlısı değilim olmam da ama bu dikkatimi çekti :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, 1050 Ti almayı düşünüyorum fakat merak ediyorum donanımsal olarak pek bilgim yok.
Bu yüzden bana yardım edebilir misiniz? Şu anki sistemim:
  • GTX 950 2 GB Ekran kartı
  • i3-6300 Skylake işlemci
  • 16GB RAM 2400MHz (emin değilim)
Şeklinde bir sistemim var, sizce sorun çıkarır mı?
Ayrıca AMD 580 8 GB olan modeli alacaktım, çevremdekiler sistemde darboğaz yapar dedi.

Not: AMD yanlısı değilim olmam da ama bu dikkatimi çekti :)
1050Ti alsan sıkıntı yaşamazsın fakat hazır 950-1200 TL para vereceksin neden RX 570 almayasın ?
Hatta oluyorsa RX 580 alırsan küçük bir darboğazla dahi 1050 Ti'den 2 kat iyi performans alırsın.

Rx 580 8gb işlemcine göre güçlü bir ekran kartı kalacaktır. Her oyunda olmasa bile çoğu oyunda darboğaz yapması muhtemel. 1050 ti konusuna gelirsek elinde bulunan ekran kartı ile arasında %15 lik bir performans farkı var. Yani değer mi bilemiyorum. Bütçen nedir bilmiyorum ama yerinde olsam şimdilik yükseltme yapmam elimde ki sistemi satıp gelen parayla makul bir sistem toplardım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı