i3 6100 Sistem tavsiyesi

Turko3333

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Birkaç ay evvel de konu açmıştım ancak işler beklediğim gibi gitmedi. Ben de tekrar toplamaya niyetlendim. Bütçem kısıtlı. En ucuza en iyisini yapmaya çalışıyorum. Şimdilik şöyle bir sistem yaptım. Sİzce nasıl olmuş ? Rami birkaç ay sonra yükseltebilirim? Sadece kafama takılan işlemciyi İ5 6400'e çıkarıp ekran kartı işini sonraya mı bıraksam? QUAD, FİFA, ARMA 3 tarzı oyunları oynayacağım. Kasa olarak da kafamda AEROCOOL 500w kasa var yaklaşık 200 tl. Tavsiyeleriniz önemlidir. Şimdiden teşekkürler.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Paran olunca bir de ssd eklersin. :) Kasayı dilediğin gibi seçebilirsin. Ben kendi zevkime göre seçtim. Aynı şekilde klavye mouse setinide kendine göre alabilirsin.:)
32.jpg

Son düzenleme:
Sistem de HDD olmadığını biliyorum, elinde HDD olabilir. Kasa içinde 200 TL bütçem var demiş. 1250 TL'ye 200 TL eklediğin zaman bütçesi 1450 TL olur. Senin sistemin 2000 TL.
Ram sonradan alacağım demiş. Neyin derdini yaptınız anlamadım.Hdd olabilir veya olmayabilir hdd 177 lira düş ram den de 80 .1700 civarı olur . Kasayı da kendi istediğini koyarsa 1600 olur ! Problem ? Hatta dilediği klavye mouse setinide alabilir 1500 e kadar düşürebilir. Neyin tantanasını yaptınız bu kadar ?

Problem şu önerdiğin sistem arkadaşın bütçesini geçmemesi lazım bu kadar. Topladığın sistem de sorun yok. Lafı uzatmaya gerek yok. Konu açan kişi bütçen tam olarak ne kadar? HDD elinde var mı? Böylelikle sorun çözülmüş olur.(y)

Arkadaşın söylediği gibi en ucuza en etkili sistemi toplamaya çalıştım. Dilerse mouse klavye setinide kendisi seçer yaklaşık 1400 liraya bu sistemi toplar. (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı