Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Mönitör indirimden kalkmış mönitör önere bilirmisiniz? Ayriyetten tecnopath başta olmak üzere 2G modeli çok inceledim 1080p için yeterli olacağını düşündüm. 3 bin lirayı çokta geçmek yanlısı olmadığım için 4G modelini düşünmedim. İşlemci konusuna gelecek olursak ilerde upgrade edebilirim götürdüğü yere kadar kullanmayı düşünüyorum.(7 senelik bir PC kullanıyordum en az bu işlemcinin beni 2 sene götüreceği kanaatindeyim) kredi kartım elime geçti yakında bu sistemi alacağım.Son olarak Zaman z3 plus'ın güç kaynağı nekadar yeterli olur onun yerine +50 TL daha harcayıp 550 W 80+ Bronz sertifikalı yamı yönelsem?
Not: Bide yeni oyunların VRAM yetmediği zaman küçük bir bölümünün RAM'dan alarak kullandığı hakkında bir makale okumuştum bilginiz varmı?
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Sizce i3 6100 e Z170 bi anakart gidermi? İlerde yükseltene kadar O.C yapsam olurmuki. Bide Asus'un 23.6 inç 2ms 614 liralık bi monitör'ü var değermi bu para?İlk seçtiğiniz BenQ marla monitör çok iyiydi ve kampanyalı fiyatıyla da alınacak bir monitördü fakat dediğiniz gibi şuan kampanyası kalkmış.
Benim onun yerine almayı düşündüğüm monitör ise şu;
AOC 23.6" E2470SWDA GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
Genel özellikleri: 1080p çözünürlük, 23.6", entegre hoparlör, 5ms tepki süresi . BenQ'nun ise 2ms tepki süresi ve HDMI artıları vardı. şahsen DVI varken HDMI'a gerek yok.
Diğer önerebileceğim ise asus marka fakat 21.5" olması size yeterli midir bilmiyorum;
ASUS 21.5" VP228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
-
Benim de almayı düşündüğüm sistem sizinkiyle aynı i3 6100 ve msi r9 380 4g, kasa olarak ise zalman r1 600 600w alacağım ve onun güç kaynağı da şu şekilde;
::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::
Z3 ün güç kaynağı hangisi bilmiyorum ama Vatan Bilgisayar yorumlarında okuduğum kadarıyla 12v kanalından 540w veriyormuş. Benim dediğim R1 ise 648 veriyor ve Z3 ile aynı fiyat;
ZALMAN R1 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
-
i3 6100 overlock için de;
MSI Z170 Non-K Overclocking Guide | Overclocking.Guide
Konya içindeyseniz neden olmasın.Merhaba elimde 8Gb DDR4 2400mhz Kingston tek modül ram var. Düşünürseniz 130 lira istiyorum.
Aslında bende şuan İstanbul dayım Ataköydeyim TTAkademi deyimİstanbuldayım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.