i3 6100 Sistem Uyumu

Arkadaşlar Değerli yorumlarınızı tek tek okudum. gayet güzel tavsiyelerde bulundunuz ben bu sistemi yüksek oyunlar için değilde sadece online oyunlar için kullanacam. Gta 5 Battelfield gibi oyunları oynmayacağım. fifa olsun pes olsun onları oynayacağım için bu sistemi toplamayı düşünüyorum eğer sistemimde sorun olacak olan bir parça varsa veya sistemimde diğerleriyle uyumsuz çalışacak bir parça varsa tavsiyenizle beraber görmek isterim. NOT: 2200 tlyi aşamadığım için rx 470 ve i5 işlemciyi alamayacağım işlemciyi alsam ekran kartına nasıl para bulacağım bunlarıda göz önünde bulundurmanızı istiyorum.

Ben sadeca online oyunlarda ve fifa pes gibi oyunları oynamak için ayrıcada rutin bir bilgisayar için toplamayı düşünüyorum Gta5 battelfield gibi oyunları oynayamam zaten param yok okadar :)
NOT: Ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirsin.

Dostum bu bütçe dediğin oyunlar için zaten çok çok fazla. İstersen daha düşük bir bütçeye futbol oyunları ve günlük işlerin için kullanacağın bir bilgisayar toplayabilirsin.

Dostum bu bütçe dediğin oyunlar için zaten çok çok fazla. İstersen daha düşük bir bütçeye futbol oyunları ve günlük işlerin için kullanacağın bir bilgisayar toplayabilirsin.
Farkındayım. ilerde ne olacağını bilmedeğim için hali hazırda güzel bir sistem topmayı düşündüm eğer ileride oyun oynamak istersem sadece ekran kartına ve işlemciye para vermek istiyorum şuanda benim topladığım sistemde wolfteam gibi online oyunlarda performansın ne olacağını söylersen çok memnun olurum. ve sistemde uyuşmazlık çıkaran bir parça varsa söylersen iyi olur.

dada.png

Topladığın sistemde sorun yok fakat çok fazla gereksiz harcama var. Örneğin o anakart sana hiçbir fayda sağlamayacaktır. Ayrıca o ekran kartı çok çok kötü. İstediğin sistemi topladım yaptığım tek şey ekran kartını R9 380 yapmak ve RAM'ini 8GB'a indirmek. Bu sistem ile istediğin her şeyi yapabilirsin.

Eki Görüntüle 187076
Topladığın sistemde sorun yok fakat çok fazla gereksiz harcama var. Örneğin o anakart sana hiçbir fayda sağlamayacaktır. Ayrıca o ekran kartı çok çok kötü. İstediğin sistemi topladım yaptığım tek şey ekran kartını R9 380 yapmak ve RAM'ini 8GB'a indirmek. Bu sistem ile istediğin her şeyi yapabilirsin.
Senin Topladığın yerin adresi nedir ? önerdiğin yer güvenlimidir ?

Arkadaşlar Değerli yorumlarınızı tek tek okudum. gayet güzel tavsiyelerde bulundunuz ben bu sistemi yüksek oyunlar için değilde sadece online oyunlar için kullanacam. Gta 5 Battelfield gibi oyunları oynmayacağım. fifa olsun pes olsun onları oynayacağım için bu sistemi toplamayı düşünüyorum eğer sistemimde sorun olacak olan bir parça varsa veya sistemimde diğerleriyle uyumsuz çalışacak bir parça varsa tavsiyenizle beraber görmek isterim. NOT: 2200 tlyi aşamadığım için rx 470 ve i5 işlemciyi alamayacağım işlemciyi alsam ekran kartına nasıl para bulacağım bunlarıda göz önünde bulundurmanızı istiyorum.

Ben sadeca online oyunlarda ve fifa pes gibi oyunları oynamak için ayrıcada rutin bir bilgisayar için toplamayı düşünüyorum Gta5 battelfield gibi oyunları oynayamam zaten param yok okadar :)
NOT: Ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirsin.

Hocam bende i3 6100 ve rx460 almayı düşünüyorum. Bu iki parça gtayı yüksek ayarlarda oynatıyor internetten izlediğim kadarıyla. battlefield 1 betayıda yüksek ayarlarda oynadıklarını gördüm videolarda.. 1500 TL bütçe var bende. Bence bütçeyi kısıp böyle alırsan hem o oyunları da alabilirsin..

Aldığın her parçanın kendi firmalarından zaten garantisi var. PC Sihirbazından topladığın sistemi direk gönderirsin geri sorun çıkarsa.
1.Peki benim topladığım sistemin ekran kartını biraz yükseltirsem sistemim uyumlu olurmu ?
2. Gta 5 battelfield gibi oyunları kaç fps'de oynayabilirim.
3. bu sistemi kaç sene rahatlıkla kullanabilirim.
4. bu sisteme yüksek oyunlar yüklemeyip online oyun ( wolfteam) gibi oyunlarda kaç fps alabilirim.

NOT: Cevabın benim için belirleyici olacaktır ona göre söylersen çok memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı