i3 6100 Sistemde oyunlar çöküyor

32pers

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem aldim ama beklentimden kotu.

i3 6100
XFX RX580 8G OC+ Black Edition
Gigabyte Z170
12g 2666MHz
500G HDD.

Sistemde bir sorun var cozemedim. Crash yiyorum ya da PC kendi kendine kapaniyor oyunlarda. İslemci kotu biliyorum ama but kadar olmamali. Sniper Elite 4'te dusuk ve medium ayarlarda bile crash yiyiyorum. Termal macun yeni degisti. CPU icin kule tipi sogutucu da sipariş ettim. Ekran kartinin macunu yeni Cooler Master Pro macun kullandim.

euro euro

suan bosta ıslemcı 46 derece ekran kartı 42 youtube acık steamden de oyun ındırıyorum
Anladım şimdi kesin eminim o soğutucuyu iade edip bekleyin. Yeni alacağınız işlemciye fan alırsınız. Ha iki işlemciye de uyumluysa aldığınız fan ki düşük ihtimal o zaman kalabilir. Ama benim önerim parayı çöpe atmayın bekleyin.

Anladım şimdi kesin eminim o soğutucuyu iade edip bekleyin. Yeni alacağınız işlemciye fan alırsınız. Ha iki işlemciye de uyumluysa aldığınız fan ki düşük ihtimal o zaman kalabilir. Ama benim önerim parayı çöpe atmayın bekleyin.
ıkısıne de uyumlu 1200, 1156, 1155, 1151, 1150, 775 AMD Socket: AM4, AM3(+), FM1/2(+) bu soketlerın hepsıne uyuyor

bıde gpu load anlık cok degıskenlık gosterıyor bu normal mı? furmark tada oluyor anıden sıfıra dusup sonra fulenıyor

Son düzenleme:
ıkısıne de uyumlu 1200, 1156, 1155, 1151, 1150, 775 AMD Socket: AM4, AM3(+), FM1/2(+) bu soketlerın hepsıne uyuyor

bıde gpu load anlık cok degıskenlık gosterıyor bu normal mı? furmark tada oluyor anıden sıfıra dusup sonra fulenıyor
Gpu load olayini pek bilmiyorum ama fan sizde kalsin yeni islemci gelince onla kullanirsiniz.Umarim kaliteli bir fan almissinizdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı