i3 6100 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

sasa21312

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Bu pazar günü bu ekipmanları alıcam ama ekran kartında daha dogrusu kafama yatmadı. Hem grafik işinde hem de csgo gibi oyunlar oynayacam. Yardımcı olursanız sevınırım. Ekipmanlarım sunlar yani işlemcim, anakartim intel oldugu icin amd ekran karti kafama yatmadi. Sizden oneri almak istedim.

sizce asus gtx950 strix 2gb 128 bit dx12
sizce amd asus r7 370 strix 4 gb 258 bit dx12 amd redeon

servan3.png

Bu sistem daha iyi olacaktır. Sinerjiden toplandı. R7 370 in üzerinde gtx 950-960 var . Benim eklediğim kart sa bahsettiklerimi geride bırakıyor. R9 380.
Kulaklık ve mouse konusunda kesinlikle o ürünleri almayın. Kendi kullandığım ucuz kaliteli bir kulaklığı size öneririm.SN-R1 RAMPAGE OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK- (KIRMIZI/SİYAH) Kulağı uzun saatler takılı kalsa da acıtmayan yapısı ve yumuşak bir kablosu var. Ses kalitesi mikrofon kalitesi de tora sınıfın hemen hemen tüm ürünlerin ki aynı olduğu için bunun kalitesinde de fazla bir fark yok.
Mouse olarak kullanan birini tanıyorum ve oldukça memnun ele oturan sağlam bir mouse A4TECH BLOODY A60 MULTI-CORE GAMING MOUSE .
Screenshot_6.png

Bu sistem daha iyi olacaktır. Sinerjiden toplandı. R7 370 in üzerinde gtx 950-960 var . Benim eklediğim kart sa bahsettiklerimi geride bırakıyor. R9 380.
Kulaklık ve mouse konusunda kesinlikle o ürünleri almayın. Kendi kullandığım ucuz kaliteli bir kulaklığı size öneririm.SN-R1 RAMPAGE OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK- (KIRMIZI/SİYAH) Kulağı uzun saatler takılı kalsa da acıtmayan yapısı ve yumuşak bir kablosu var. Ses kalitesi mikrofon kalitesi de tora sınıfın hemen hemen tüm ürünlerin ki aynı olduğu için bunun kalitesinde de fazla bir fark yok.
Mouse olarak kullanan birini tanıyorum ve oldukça memnun ele oturan sağlam bir mouse A4TECH BLOODY A60 MULTI-CORE GAMING MOUSE .
Eki Görüntüle 156773

Niye 2 tane güç kaynağı var ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı