Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak AMD'ci kardeşim. 6 senedir ''Sapphire'' ATI 4350 ekran kartlı bilgisayarımı kullanıyorum. Ben çıkıpta Nvidia'ya çalışacak değilim. AMD'yi de karalayacak değilim. 3 sene öncesi ile aynı durumda değiller. Aradaki farkı erittiler. R9 3XX serisi kartlarla ile de Nvidia'nın karşısına dikildiler. Gerçek neyse onu söylerim. Siz performansı sadece fps ile test ediyorsunuz. Ben de güç tüketimine göre, önceki nesilden farklarına göre, bana sunduğu kullanım ömrüne göre performans değerlendirmesi yapıyorum. Bu yüzden de 960 önerdim arkadaşa. Kendim dandik sapphire 4350 kullanıyorum sen neyin fanboyluğundan bahsediyorsun ? Herkesi kendin gibi sanma.

Fanboyluk yapan sensin? İkide bir de bana AMD'ci kardeşim deme. Konuyu da saptırma, git hangi kartı alıyorsan al.
Fanboyun tanımı ne kardeşim ? Galiba ben anlamadım. 380'in güçlü olduğunu kabul ettim. Benim 960'ı tercih etme sebeplerimi de az önce açıkladım. Nvidia'cı mı oldum şimdi ? Sana göre farklı görüşü olanı hemen ırkçı gibi ayrı bir köşeye koyma.

960 i söyleyen arkadaşin ne kadar bu işlerden anlamadiğini herkes görmüştür. Neymiş yazilimmiş destekmiş. Yahu kardeşim bu kadarda olmaz r9 380 dediğimiz kart 970 ile 960 arasinda 970e daha yakin. Bir şey bilmeden fanboyluk yapma bana sakin. hadi desen 970 daha iyi anlarimda 960 in burda adinin geçmemesi lazim. Aralarindaki fark öyle dx12 ile güncelleme ile falan imkani yok kapanmaz. Kartlarin kapasiteleri belli çünkü. Lütfen daha dikkatli olun.

Madem ki R9 380'in daha güçlü olduğunu kabul ediyorsun hala ısrarla GTX 960'ın yazılım ile niye R9 380'i geçeceğini söylüyorsun. GPU gücü yazılımdan önce gelir. Yazılım ile daha düşük olan ekran kartını yazılım ile öne geçiremezsin. GTX 960 almak için nedenlerin var, o kriterlerine göre karar ver, sana zorla mı AMD aldıracağız, sen karar vereceksin.

Kardeşim daha geçen burada konu açıp bize soru soruyordun ne ara bilgili oldun bu konuda ? 970 e yakın ha?

Far Cry Primal testinde R7 370 nasıl GTX 950'yi geçti? 950, 370'den performanslı değil miydi? Gelecekte çok şey değişir hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…