i3 6100 Sistemin Yavaşlaması

Evet CS:GO da oynuyorum onda da muazzam bir düşüş var. Ben de diğer arkadaşlar gibi tozlanmadan kaynaklandığını düşünmüyorum. Az önce de virüs taraması yaptım, hata çıkmadı. Hâlâ bir önerisi olan var mı?

Peki, driver lari en kolay nasıl belirler ve indiririm?

Beni yanlış anlamışsın. Başka oyunda derken online olmayan oyunları kastetmistim.

Online olmayan oyunlarda yavaşlama yoksa sorun bilgisayarında değildir.

Örneğim LOL'de en yüksek ayarlarda 500-600 ping alırken; şimdi en düşük ayarlarda 300 FPS alıyorum.
Örneğin burada yazdığından hiç bir şey anlamadım ping ayrı şey FPS ayrı şey, ayrıca online oyunlarda yavaşlama görüyorsan yada ping sayısında bir düşüş bu bilgisayarın ile alakalı değildir İnternet bağlantın ile ilgilidir normal kullanımda bir yavaşlık hissediyorsan örneğin video Rrnder işlemi yaparken yada oline olmayan bir oyun yada program açarken bu bilgisayarında sorun var anlamına gelir.

Örneğin burada yazdığından hiç bir şey anlamadım ping ayrı şey FPS ayrı şey, ayrıca online oyunlarda yavaşlama görüyorsan yada ping sayısında bir düşüş bu bilgisayarın ile alakalı değildir İnternet bağlantın ile ilgilidir normal kullanımda bir yavaşlık hissediyorsan örneğin video Rrnder işlemi yaparken yada oline olmayan bir oyun yada program açarken bu bilgisayarında sorun var anlamına gelir.
Ping ile FPS ayrımını tabiki biliyorum, yanlışlıkla Ping diye yazmışım.

Beni yanlış anlamışsın. Başka oyunda derken online olmayan oyunları kastetmistim.

Online olmayan oyunlarda yavaşlama yoksa sorun bilgisayarında değildir.
Online olmayan oyun pek oynamıyorum o yüzden karşılaştırma yapamam. :( Fakat bahsettiğim düşüş de var olan bir durum ve bir sebebi olmalı :S

Şuanlık bende bir sıkıntı yok, driverlerinizin güncelliğine baktınızmı.Ben anakart'ı alırken güncel değildi kendi Live Update programından güncellemesini sağladım, hızlı olduğu için bir fark göremedim hissedemedim içini açıp bakın o halde madem hiç açmamışsınız :)

Pardon yukarıda driverlerin güncelliğinden bahsederken Live Update ile driver güncellemesi yaptığımı belirtmek istemedi bios olarak söylemek istedim ama yazmamışım Live Update ile bios'unuzu güncelleyin, sonrasında bir deneme yapın ?

Son düzenleme:
Ping ile FPS ayrımını tabiki biliyorum, yanlışlıkla Ping diye yazmışım.

Online olmayan oyun pek oynamıyorum o yüzden karşılaştırma yapamam. :( Fakat bahsettiğim düşüş de var olan bir durum ve bir sebebi olmalı :S

Lol oyununu botlara karşı oynarsan offline sayılır.

Şuanlık bende bir sıkıntı yok, driverlerinizin güncelliğine baktınızmı.Ben anakart'ı alırken güncel değildi kendi Live Update programından güncellemesini sağladım, hızlı olduğu için bir fark göremedim hissedemedim içini açıp bakın o halde madem hiç açmamışsınız :)
Driver ları en kısa nasıl tespit ederim?

Bilgisayarım sağ tık özelliker Aygıt Yöneticisinden bakabilirsiniz, ek olarak pek bilginiz yoksa Driver Booster adlı programı yükleyip oradan program otomatik güncelliğine bakıp eski sürücün olduğunda güncellemesini kendisi yapıyor :)

Pardon yukarıda driverlerin güncelliğinden bahsederken Live Update ile driver güncellemesi yaptığımı belirtmek istemedi bios olarak söylemek istedim ama yazmamışım Live Update ile bios'unuzu güncelleyin, sonrasında bir deneme yapın ?
Bios u da güncelledim, ekran kartım zaten günceldi. Anakart driverlarini da güncelledim. Hâlâ ilk günkine göre yarı yarıya neredeyse performans.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı