i3 6100 Skylake GTX960 sistem darboğaz yapar mı?

GoktugGecer07

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2014
Mesajlar
239
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
capture-20151020-195711.png
Öncelikle merhaba ddr4 sistem topluycam ve full çerçeveli corsair 760T kasam mevcut.Corsair vs550 güç kaynağımda mevcut.2300TL bütçem var.Gösterişte yapmak istediğimden dolayı MSİ Z170A gaming pro led'li bir anakart aldım.Oyun oynamayı seviyorum ddr4 skylake işlemcilerden i3'ün çıkmasını bekledim ama hyper-threading teknolojiside mevcut fakat çift çekirdekli bir işlemci olduğunu gördüm.

GTX960 ekran kartım ile darboğaz olurmu olmazmı? Yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla kardeşim darboğaz olmaz ama çok saçma bir sistem olmuş.
Ne kadar gösterişi sevsende anakart çok gereksiz B150 Gaming M3 alabilirsin ayrıca işlemci soğutucuda gereksiz.
aa.png
 
Skylake işlemcilerde soğutucu çıkmıyor malesef ama gösterişi sevdiğim için bu sistem bence darboğaz yapmaz ama güvenemiyorum o yüzden sormak istedim arkadaslar
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı