murat_ucar
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, pc toplamayı uzun zamandır düşünüyodum. Amacım oyun oynamak olcak. Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum yarın gidip bilgisayarcılara fiyat sorcam ve en uygun teklifi veren yerden siparişi vericem. İnternetten aldığında taksit yaparsan çok fark koyuyolar. Eğer peşin fiyatına 9 taksit yapan bildiğiniz site varsa tavsiye edebilirsiniz sevinirim.
Sistem şu şekilde olucak;
i3 6100 işlemci
Bazooka anakart
Kingston ddr4 2133 fury 8 GB ram
Asus ve Msi Gtx 950 Ekran kartı
Corsair vs 450 güç kaynağı
Silverstone precision ps11b-q veya Corsair 100R veya Zalman z3 plus kasa, satıcının stoğunda hangisi varsa fiyatları hemen hemen aynı. 100R öncelikli ama sade olduğu için.
Arkadaşlar şimdi depolama kısmına birlikte karar verelim. Hem ssd hem hdd alırsam bütçemi geçiyo. Şöyle düşünüyorum 240 GB lık ssd alayım şimdi o bana yeter diyorum sonrada acaba azmı olur 1 tb 7200 rpm harddisk alıyım ssd sonra alırım diyorum. Harddisk 170-180 lira ssd ise 200-250 lira arası. Ucuz olduğu için kingston ssdnow 240 düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Monitörde Asus vs228-ne düşünüyorum dvı ve 1080 olarak en ucuz asus monitör, Çok fark yok derseniz Acer K222HQLBD olabilir. Özellikleri aynı ama asus 400 civarı acer 320 civarı.
Sistem nasıl fikirlerinizi belirtirseniz sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim. Yarın gidip fiyat alıp sipariş vercem.
Ha birde bilgisayarcıdan alırsam bana win10'u yükleyip verir demi ?
Sistem şu şekilde olucak;
i3 6100 işlemci
Bazooka anakart
Kingston ddr4 2133 fury 8 GB ram
Asus ve Msi Gtx 950 Ekran kartı
Corsair vs 450 güç kaynağı
Silverstone precision ps11b-q veya Corsair 100R veya Zalman z3 plus kasa, satıcının stoğunda hangisi varsa fiyatları hemen hemen aynı. 100R öncelikli ama sade olduğu için.
Arkadaşlar şimdi depolama kısmına birlikte karar verelim. Hem ssd hem hdd alırsam bütçemi geçiyo. Şöyle düşünüyorum 240 GB lık ssd alayım şimdi o bana yeter diyorum sonrada acaba azmı olur 1 tb 7200 rpm harddisk alıyım ssd sonra alırım diyorum. Harddisk 170-180 lira ssd ise 200-250 lira arası. Ucuz olduğu için kingston ssdnow 240 düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Monitörde Asus vs228-ne düşünüyorum dvı ve 1080 olarak en ucuz asus monitör, Çok fark yok derseniz Acer K222HQLBD olabilir. Özellikleri aynı ama asus 400 civarı acer 320 civarı.
Sistem nasıl fikirlerinizi belirtirseniz sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim. Yarın gidip fiyat alıp sipariş vercem.
Ha birde bilgisayarcıdan alırsam bana win10'u yükleyip verir demi ?