İ3 6100 Tabanlı toplama ekran kartı önerisi

Net bütçeniz nedir hocam? Vatan bilgisayardan alınması şart mı?
Bütce 2650 TL şuanda paranın birazına kesin sistemimde olmasını istediğim ssd ile anakart (b150m) i aldım

Sistemin son hali bu sisce nasıl değişiklik yapayımmı birde kullandığım kasa sorun olurmu ana kart a ve sisteme 600 w yetermi önerilerinizi bekliyorum
FACEBOOK ASDASD.png

Sistemin icinde i5 in alt nesilini kullanmak yerine son surum i3 6100 kullanmak daha iyi degilme bende soyle dusundum ilk alayim zaten anakart 1151 soket sonra i5 6600 almayi dusunuyodum onemli olan o i5 i alana kadat yine elran kartindan tam performans almak yine senin diyecene gore dizicem ama sence hangisi mantikli ? Tristan23

Sistemin icinde i5 in alt nesilini kullanmak yerine son surum i3 6100 kullanmak daha iyi degilme bende soyle dusundum ilk alayim zaten anakart 1151 soket sonra i5 6600 almayi dusunuyodum onemli olan o i5 i alana kadat yine elran kartindan tam performans almak yine senin diyecene gore dizicem ama sence hangisi mantikli ? Tristan23

:) Yok öyle birşey kardeşim i5 daha performanslı. 6400'ün 6600 yada 6500 ile arasında da adamakıllı fark yok zaten. Hazır bütçen varken i5 almanı tavsiye ederim zira uzun ömürlülük açısından daha iyi.
Anladım Teşşekkürler Sabit disk hakkında yorumlarda kötü şeyler duydum sence markasını değiştireyimmi birde monitörde 2 şık arasında kaldım birisi Asus VP247H Diyeri Asus VN247H Sence hangisini tercih edeyim birde ram ın 2400 hmz olması sorun oluştururmu tekrar yükselteyim desem nasıl olcak aynısından mı almak zorundayım yoksa eğer zorunda kalmassam şuanki 16 gb lık belleği alıp 24 gb a yukselteyim diyorum..

ASUS 23.6" VP247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

Kardeşim 8 şu an için yeterli belleğin fazlasına ben hayır demem ama sistemin geri kalanından kısılacaksa gerek yok. Daha sonra aynısından alırsın yanına takarsın çalışır sıkıntı olmaz. HDD olarak WD Blue tavsiye ederim kardeşim Seagate'den yana şikayetleri bende duydum. Monitörler arasında da ben olsam 1. linktekini alırdım. Profesyonel oyuncu değilsende ms değerine o kadar takılmana gerek yok kardeşim onu da belirteyim. 21.5" yada 23" 5 ms bir monitör alıp kalan paraya güzel bir kulaklık yada mouse vs alabilirsin.

Kardeşim 8 şu an için yeterli belleğin fazlasına ben hayır demem ama sistemin geri kalanından kısılacaksa gerek yok. Daha sonra aynısından alırsın yanına takarsın çalışır sıkıntı olmaz. HDD olarak WD Blue tavsiye ederim kardeşim Seagate'den yana şikayetleri bende duydum. Monitörler arasında da ben olsam 1. linktekini alırdım. Profesyonel oyuncu değilsende ms değerine o kadar takılmana gerek yok kardeşim onu da belirteyim. 21.5" yada 23" 5 ms bir monitör alıp kalan paraya güzel bir kulaklık yada mouse vs alabilirsin.
Pc malzemeleri hazır pc yok evde yatıyor hiç sorma :) :) :) birde daha once vatan computerde aşşağıdaki sisteme 750w 80+ plus kullanmam gerekdiğini soyle o sisteme onu kullanacaksam son sistemi zalman z3 600w yetecekmi ?
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı