i3 6100-U ve R5 M430 sistem GTA 5 FPS drop sorunu

Sandayu Oda

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımın özellikleri:
Intel i3 6100-U CPU 2.30 GHz.
4 GB RAM.
Ekran kartı Intel HD Graphics 520 ve AMD Radeon R5 m430.

Yürürken sıkıntı yok 60-70 FPS düşük ayarlarda.
Araba sürerken bazı bölgelerde aniden 30-40'lara düşüyor ve çok belli oluyor.

Çözümü var mı?

Aslında 2400 MHz RAM alsanız da bir şey olmaz sistem yine onları 2133 MHz frekansında çalıştırır ama RAM alırken genelde birebir aynı olması tavsiye ediliyor. Ben kendi sistemimde 800 ve 667 MHz RAM'leri yanyana sorunsuz kullanıyorum ama laptopta problem çıkartabilir belki bu farklılık. Ben olsaydım alırdım denerdim çalışırsa kullanmaya devam olmazsa da iade ederdim ama karar sizin tabii ki.

Aslında 2400 MHz RAM alsanız da bir şey olmaz sistem yine onları 2133 MHz frekansında çalıştırır ama RAM alırken genelde birebir aynı olması tavsiye ediliyor. Ben kendi sistemimde 800 ve 667 MHz RAM'leri yanyana sorunsuz kullanıyorum ama laptopta problem çıkartabilir belki bu farklılık. Ben olsaydım alırdım denerdim çalışırsa kullanmaya devam olmazsa da iade ederdim ama karar sizin tabii ki.
Çıkma yasagı oldugu için kargoya gidemem maalesef bende video izlemiştim en yüksek olanı okuyor ama laptopda durum degişebilir .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı