i3 6100 ve 1050 Ti sistem PS4 ile takas edilir mi?

Komik. Ortalama 1300-1500 civarı garantili cihazlar.

Eğer bilgisayarınız o parayı ediyorsa satın biraz daha koyup sıfır Pro alırsınız zaten.
Maalesef şuan öyle. Oyunlu olarak o civarda. Letgo'dan bakımıştım geçenlerde. 2.el satanlsr 3-4 oyunla satıyorlar o fiyata.

Genelde Fat kasalar ucuz oluyor. Ancak 800-1000 gibi fiyatlar PS4 Fat için bile düşük kalıyor. Sony cihazlara da oyunlara da çok zam yaptı. Sistemin değerini bilmiyorum. Ancak dediğiniz gibiyse garantili ve temiz PS4 Pro ile takas edilmesi daha mantıklı olur.

Konsol exclusivelerini oynama gibi bir amacın varsa takas yapabilirsin ama cihaz Pro versiyonu olmalı ve üstüne biraz para almalısın. Normal Ps4' lerin 2. el değeri zaten 1200 TL civarı. Ben olsam takas yapmam Türkiye'de Ps4' ü ilk alanlardanım ama aylardır dolaba kaldırdım duruyor.

Yorumlar için teşekürler. Bende PS4 PRO olursa takas etmeyi düşünüyorum. Üstüne bir miktar para isteyebilirim sanırım. Dediğiniz gibi PRO olmadan asla almam zaten , PS4 merakım uzun zamandır var. PC satıp X BOX almayı düşünüyordum hatta. Bakalım modeli neymiş, oyun varmı vs vs. konuşunca yazarım yine konuya.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı